ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620

Gyártó:
Cikkszám:
735996
Gyári cikkszám:
AC 0015620

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620: A legjobb választás a motoros világítás érzékeny területen történő cseréjéhez és fejlesztéséhez. Az ACERBIS híres kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészeiről és kiegészítőiről, és az AC 0015620 model nem kivétel.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Innovatív LED-technológia: Az ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620 fejlett LED technológiát alkalmaz, amely rendkívül hatékony és alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy hosszabb élettartamot biztosít és alacsonyabb áramfogyasztással működik, ami nagy előny lehet a motorosok számára.
  • Magas fényerő: Ennek a LED lámpának a fényereje kiemelkedő, ami biztosítja a jobb láthatóságot éjszakai motorozáskor és rossz időjárási körülmények között.
  • Tartósság: Az ACERBIS minden egyes termékénél figyelembe veszi a tartósságot, és ez a lámpa sem kivétel. Tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a rázkódásnak, az időjárás viszontagságainak, és a mechanikai igénybevételnek.
  • Egyszerű telepítés: Az AC 0015620 egyszerűen telepíthető a motorodra, nem igényel speciális szerszámokat vagy különleges tudást. Az egyszerűsített szerkezeti kialakításnak köszönhetően gyorsan és könnyedén cserélhető.

Telepéítési útmutató:

  • Biztosítsa, hogy a motorkerékpár kikapcsolt állapotban van a lámpa cseréje előtt.
  • Távolítsa el a régi lámpát a lámpaházból, ügyelve, hogy ne sértse meg a vezetékeket.
  • Csatlakoztassa az új ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620 lámpát a meglévő kábelezési rendszerhez.
  • Győződjön meg arról, hogy a lámpa megfelelően van rögzítve, majd tesztelje.

Kompatibilitás: Az ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620 kompatibilis az összes szabványos lámpatartóval és kábelezéssel, így szinte minden típusú motorkerékpárra felszerelhető.

Használati lehetőségek: Ez a LED lámpa kiváló választás minden motoros számára, aki szeretné növelni a láthatóságát és biztonságát az úton. Ideális mind napi közlekedésre, mind hosszabb túrákra.

A CERBIS márkáról: Az ACERBIS egy elismert név a motoros iparban, különösen a motoralkatrészek és kiegészítők terén. Az innováció, a minőség és a megbízhatóság mindig a cég filozófiájának középpontjában áll. Az ACERBIS termékei, beleértve az AC 0015620 modellt is, a legmagasabb sztenderdeknek megfelelően készülnek.

Következtetés: Az ACERBIS REPLACEMENT LED VISION AC 0015620 nem csak egy egyszerű LED lámpa, hanem egy olyan prémium minőségű kiegészítő, amely jelentősen javítja a motoros látási viszonyait és biztonságát az úton. Ha megbízható, tartós és nagy teljesítményű lámpát keresel, ez a termék tökéletes választás.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett