ACERBIS Pótló Zárt Fény DHH CE/DOT AC 0007039

Gyártó:
Cikkszám:
735998
Gyári cikkszám:
AC 0007039

16300.000039

12834.6457

16 300 Ft

Nettó: 12 835 Ft

ACERBIS Pótló Zárt Fény DHH CE/DOT AC 0007039

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Pótló Zárt Fény DHH CE/DOT AC 0007039

Szeretnél egy megbízható és kiváló minőségű motoros lámpát, amely megfelel a legmagasabb szabványoknak? Az ACERBIS Pótló Zárt Fény DHH CE/DOT AC 0007039 tökéletes választás minden motoros számára, aki fontosnak tartja a biztonságot és a stílust egyaránt.

Kiemelt Tulajdonságok

  • Minőségi Meghatározás: A lámpatest kiváló minőségű anyagokból készült és megfelel a CE és DOT szabványoknak.
  • Működési Típus: A zárt fény technológia biztosítja az egyenletes és erős fénykibocsátást, amely különösen fontos éjszakai motorozás során.
  • Könnyű Telepíthetőség: Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően hamar használatba veheted lámpádat, anélkül hogy szerszámokra lenne szükséged.
  • Hosszú Élettartam: Az ACERBIS zárt fénye hosszú élettartamú izzókat tartalmaz, így nem kell gyakran cserélned azokat.
  • Stílusos Megjelenés: A modern és letisztult kialakítás tökéletesen illeszkedik minden motor típushoz, és hozzájárul a motorod megjelenéséhez.

Műszaki Adatok

GyártóACERBIS
ModellDHH CE/DOT AC 0007039
Fény TípusaZárt Fény
SzabványokCE, DOT

Részletes Leírás

Az ACERBIS Pótló Zárt Fény DHH CE/DOT AC 0007039 tervezésénél a legfontosabb szempont a biztonság és a megbízhatóság voltak. Ez a lámpatest nem csupán szabványoknak megfelelő termék, de tovább javítja a látási viszonyokat motorozás közben, így lényegesen növeli a vezető biztonságát.

A lámpa zárt rendszere számos előnnyel jár, beleértve a por, víz és más szennyeződések elleni védelmet. Ez különösen hasznos lehet off-road motorozás során, ahol a környezeti hatások jelentősen befolyásolhatják a lámpák teljesítményét.

Az ACERBIS márka neve már önmagában is garancia a minőségre. A cég évtizedek óta fejleszti motoros lámpáit és tartozékait, figyelembe véve a motorosok visszajelzéseit és igényeit. Az ACERBIS DHH CE/DOT AC 0007039 modellje nem kivétel; minden részletében a praktikum, a tartósság és a stílus dominál.

Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően nem kell profi szerelőnek lenned ahhoz, hogy felszereld a lámpát. A mellékelt útmutató lépésről-lépésre vezeti végig a folyamatot, így percek alatt felkészítheted motorodat a következő útjára.

Összességében az ACERBIS Pótló Zárt Fény DHH CE/DOT AC 0007039 nem csupán egy egyszerű motoros lámpa, hanem egy olyan eszköz, amely növeli a biztonságot, javítja a látási viszonyokat és stílust kölcsönöz motorodnak. Ne elégedj meg kevesebbel, válaszd a minőséget és a megbízhatóságot az ACERBIS lámpával!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges