ACERBIS LED Vision AC 0009114 fényszóró rögzítő pántok

Gyártó:
Cikkszám:
735982
Gyári cikkszám:
AC 0009114

6700.000062

5275.5906

6 700 Ft

Nettó: 5 276 Ft

ACERBIS LED Vision AC 0009114 fényszóró rögzítő pántok

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS LED Vision AC 0009114 Fényszóró Rögzítő Pántok - a tökéletes megoldás motorod fényszóróinak biztos rögzítéséhez. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ezek a rögzítő pántok nem csak esztétikusak, hanem rendkívül praktikusak is, megfelelve a legmagasabb szintű igényeknek. Az ACERBIS ismert a prémium kategóriás motoralkatrészeiről és ruházatáról, és ezek a pántok sem kivételek.

A LED Vision AC 0009114 modell könnyedén és gyorsan telepíthető, ami különösen előnyös, ha gyorsan szeretnéd cserélni vagy rögzíteni a fényszórókat. A pántok stabilan tartják a fényszórót, így az nem fog elmozdulni vagy rezegni a legkeményebb terepen sem. Ideális választás enduro motorosoknak, cross motorosoknak, és minden olyan motorosnak, akik fontosnak tartják a biztonságot és a hatékonyságot.

Termékelőnyök és Jellemzők

  • Tartósság: Az ACERBIS LED Vision AC 0009114 fényszóró rögzítő pántok kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, melyek ellenállnak a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű és gyors telepítési eljárás révén nem szükséges szakértői segítséget kérni. A pántok precízen illeszkednek a motorod fényszóróihoz.
  • Biztonság: Stabil és megbízható rögzítést biztosít, minimalizálva a fényszórók elmozdulásának veszélyét bármilyen úton vagy terepen.
  • Esztétika: Modern és elegáns megjelenése hozzájárul motorod esztétikai értékéhez.
  • Kompatibilitás: A pántok különböző motor típusokhoz és modellekhez is kompatibilisek, ami még inkább növeli a termék sokoldalúságát.

Az ACERBIS a motoros világban megbízható név, és termékeik mindig a legmagasabb szintű minőséget képviselik. Ezekkel a fényszóró rögzítő pántokkal nemcsak optimalizálhatod a motorod teljesítményét, hanem növelheted a személyes biztonságodat is.

Felhasználási Tippek

Az ACERBIS LED Vision AC 0009114 fényszóró rögzítő pántok használata során javasolt rendszeresen ellenőrizni a pántok állapotát, és szükség esetén cserélni, hogy megőrizd a maximális biztonságot és hatékonyságot. A telepítés előtt érdemes tisztítani a rögzítési felületet, hogy a pántok hosszabb ideig tartsanak.

Vásárlói Vélemények

Sok vásárlónk már kipróbálta és rendkívül elégedett az ACERBIS LED Vision AC 0009114 fényszóró rögzítő pántokkal. Kiemelik a könnyű telepítést, a tartósságot és a stílusos megjelenést. Legyen Ön is egy a sok elégedett vásárló közül, és tapasztalja meg a minőségi motoralkatrész nyújtotta előnyöket!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges