ACERBIS LED CE HÁTSÓ LÁMPA - FEKETE AC 0012966.090

Gyártó:
Cikkszám:
736000
Gyári cikkszám:
AC 0012966

19800.000024

15590.5512

19 800 Ft

Nettó: 15 591 Ft

ACERBIS LED CE HÁTSÓ LÁMPA - FEKETE AC 0012966.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

A ACERBIS LED CE Hátsó Lámpa - Fekete AC 0012966.090 ideális választás minden olyan motoros számára, aki stílusosan szeretné növelni a biztonságot a közúton. Ez a hátsó lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és a legmodernebb technológiákat használja a maximális teljesítmény érdekében. Az ACERBIS márka pedig nem szorul bemutatásra, több évtizedes tapasztalattal és hírnévvel rendelkezik a motoros kiegészítők piacán.

Jellemzők és előnyök:

  • Erőteljes LED világítás: Az ACERBIS LED CE Hátsó Lámpa erőteljes, mégis energiatakarékos LED technológiával rendelkezik, amely biztosítja a maximális láthatóságot minden időjárási körülmények között.
  • Tartósság: A lámpa kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek is.
  • Egyszerű telepítés: Az ACERBIS hátsó lámpa könnyen telepíthető, minimális szerszámigénnyel, így akár otthon is gyorsan beállítható.
  • CE tanúsítvány: A lámpa megfelel minden európai biztonsági előírásnak, így biztos lehet benne, hogy egy megbízható terméket választott.
  • Stílusos dizájn: A fekete kivitel nemcsak elegáns, hanem minden típusú motorhoz illeszkedik, növelve annak esztétikai értékét is.

Miért válassza az ACERBIS LED CE Hátsó Lámpát?

Az ACERBIS LED CE Hátsó Lámpa nemcsak a biztonságot növeli, hanem az esztétikát is fokozza. A legtöbb motoralkatrész gyártóval ellentétben az ACERBIS mindig kiemelt figyelmet fordít a minőségre és a felhasználói élményre. Az LED technológia hosszú élettartamot biztosít, így nem kell gyakran cserélnie a világítást, ami hosszú távon költségkímélő megoldást jelent.

Az egyszerű telepítés és a tartósság mellett a lámpa kompakt mérete és könnyű súlya sem terheli meg a motort, így nem kell kompromisszumot kötnie a teljesítmény rovására.

Ráadásul, mivel megfelel a CE előírásoknak, teljes nyugalommal használhatja a közúton, tudva, hogy egy olyan termék van a motorján, amely az európai biztonsági szabványoknak is megfelel.

Tippek a telepítéshez:

  • Első lépésként mindig kapcsolja ki a motort és távolítsa el az akkumulátort, hogy elkerülje az áramütés veszélyét.
  • Használjon minőségi szerszámokat a telepítéshez, így biztos lehet benne, hogy a lámpa megfelelően lesz rögzítve.
  • Telepítés után ellenőrizze, hogy a lámpa megfelelően működik-e, mielőtt újra útnak indulna.
  • Olvassa el a mellékelt telepítési útmutatót, amely részletes lépésről lépésre instrukciókat tartalmaz.

Összességében az ACERBIS LED CE Hátsó Lámpa - Fekete AC 0012966.090 egy olyan befektetés, amely minden szempontból megéri az árát. Vásárlásával nemcsak a saját biztonságát növeli, hanem egy stílusos és tartós kiegészítőt ad a motorjához.

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges