ACERBIS IZZÓEGYSÉG 10° SUGÁR 12V 35W AC 0007032

Gyártó:
Cikkszám:
735977
Gyári cikkszám:
AC 0007032

5399.999995

4251.9685

5 400 Ft

Nettó: 4 252 Ft

ACERBIS IZZÓEGYSÉG 10° SUGÁR 12V 35W AC 0007032

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS IZZÓEGYSÉG 10° SUGÁR 12V 35W AC 0007032 – Kiváló minőségű motorkerékpár alkatrész, amely minden motor rajongó számára elengedhetetlen. Az ACERBIS márkanév garancia a megbízhatóságra és a kiváló teljesítményre. Ez az izzóegység tökéletes választás minden típusú motorbiciklihez.

Ez az izzóegység 10 fokos sugárral és 12V 35W AC teljesítménnyel rendelkezik, amely biztosítja a megfelelő fényáramot, így garantálja a kiváló láthatóságot mindenféle útviszonyok mellett. Az ACERBIS izzóegység kifejezetten a motorbiciklik számára készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és az állandó teljesítményt. Ezen túlmenően, az izzóegység AC áramforrással működik, amely biztosítja a stabil áramellátást, így minimalizálva a meghibásodások esélyét.

Az ACERBIS bulbegység ergonomikus és tartós kialakítású, megfelel minden európai szabványnak és követelménynek. Az ACERBIS izzóegység telepítése egyszerű és gyors, így akkor is könnyedén elvégezhető, ha nem rendelkezik sok tapasztalattal a motoralkatrészek cseréjében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink a legjobb termékeket kapják meg, és az ACERBIS izzóegység sem kivétel ez alól.

Ezen izzóegység alkalmazása segíthet növelni a motorbicikli biztonságát, mivel biztosítja a világos és egyenletes fényáramot, amely mindenféle időjárási körülmények között jól látható. Az ACERBIS izzóegység különösen fontos lehet éjszakai motorozás során, mivel a megfelelő világítás kulcsfontosságú a balesetek elkerülésében.

A Motoralkatrész > Webshop > Lámpák > Izzó kategóriában megtalálható termékünk nem csak motorosok számára, hanem szerelőműhelyek és motoros bolt tulajdonosai számára is ideális választás. Az ACERBIS termékek prémium minőségűek, és minden igénynek megfelelnek. Válassza az ACERBIS izzóegységet, hogy biztosítsa motorja kifogástalan teljesítményét és hosszú élettartamát.

Az ACERBIS márkanév szinonimája a csúcstechnológiának és a megbízhatóságnak a motorkerékpár alkatrészek piacán. Ezzel az izzóegységgel garantáltan elégedett lesz, és biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket választotta.

Termékeinket gyorsan és megbízhatóan szállítjuk, így nem kell hosszú napokat várnia arra, hogy hozzájuthasson új alkatrészéhez. Rendelje meg még ma az ACERBIS IZZÓEGYSÉG 10° SUGÁR 12V 35W AC 0007032-t, és élvezze a zavartalan motorozást!

Specifikációk:

  • Gyártó: ACERBIS
  • Termék: Izzóegység
  • Fénykibocsátás: 10° sugár
  • Feszültség: 12V
  • Teljesítmény: 35W
  • Áramforrás: AC

Állapot Új
Feszültség 12v
Raktárkészlet 3-14 nap
Teljesítmény 35w

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges