ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT - BLACK AC 0003001.090

Gyártó:
Cikkszám:
735971
Gyári cikkszám:
AC 0003001

30699.999941

24173.2283

30 700 Ft

Nettó: 24 173 Ft

ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT - BLACK AC 0003001.090

  • Fekete (090)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT - BLACK AC 0003001.090

Bemutatjuk az ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT - BLACK AC 0003001.090 terméket, ami egy kivételes minőségű első lámpa motorkerékpárokhoz. Az ACERBIS márka neve egyet jelent a megbízhatósággal és a tartóssággal, ami különösen fontos a motorosok számára. Ez a lámpa nem csak hogy stílust kölcsönöz a motorkerékpárodnak, hanem javítja a látási viszonyokat is, így növelve a biztonságot.

Főbb tulajdonságok

  • Kialakítás: A Diamond modell gyémántszerű struktúrája modern és elegáns megjelenést biztosít.
  • Szín: Fekete, ami minden motorstílushoz illeszkedik.
  • Anyag: Magas minőségű műanyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot.
  • Kompatibilitás: Számos motorkerékpár modellhez illeszkedik, így sokoldalúan használható.
  • Extra védelem: UV-álló bevonat, ami megakadályozza a fakulást.

Részletes Leírás

Az ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT innovatív kialakítása nem csak esztétikus, hanem funkcionális is. A lámpa szerkezetének kialakítása biztosítja a hatékony hőelvezetést, ezzel hosszú távú megbízhatóságot nyújt, még a legkeményebb körülmények között is. Az elegáns fekete szín bármilyen motorral harmonizál, így nem kell attól tartanod, hogy nem fog passzolni.

Az ACERBIS márka elismert a motoros közösségben, és ez a lámpa sem képez kivételt. Az állíthatóságának köszönhetően könnyedén optimalizálhatod a fény szögét, hogy mindig a legjobb láthatóságot biztosítsa számodra. Ez különösen fontos az éjszakai motorozás során vagy rossz időjárási körülmények között. A lámpa UV-álló bevonata garantálja, hogy hosszú évekig megőrizze eredeti színét és minőségét.

Telepítés

A telepítése egyszerű és gyors, így nem szükséges szakember segítsége hozzá. A csomag tartalmazza a szükséges szerelési anyagokat és útmutatót is, hogy mindenki könnyedén felszerelhesse azt.

Miért válaszd az ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT-ot?

A választás egyszerű, ha prémium minőséget, kiváló teljesítményt és modern megjelenést keresel. Az ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT biztosítja mindezt egy elegáns és tartós csomagban. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy tovább emeld motorkerékpárod kinézetét és biztonságát ezzel a kiváló lámpával.

Rendeld meg most!

Látogass el webshopunkba és rendeld meg az ACERBIS DIAMOND HEADLIGHT - BLACK AC 0003001.090 lámpát most, hogy hamarosan Te is élvezhesd ennek a prémium kategóriás terméknek minden előnyét!

#Szín Fekete (090)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges