ACERBIS Cserélhető Matrica Fényszóróhoz Cyclope - Fehér AC 0007879.030

Gyártó:
Cikkszám:
735994
Gyári cikkszám:
AC 0007879

878.84

692.0000

879 Ft

Nettó: 692 Ft

ACERBIS Cserélhető Matrica Fényszóróhoz Cyclope - Fehér AC 0007879.030

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Cserélhető Matrica Fényszóróhoz Cyclope - Fehér AC 0007879.030 egy kiváló minőségű termék, amely tökéletes kiegészítője lesz motorod megjelenéséhez. Az ACERBIS márka ismert a megbízhatóságáról és a strapabíró motorkerékpár alkatrészek gyártásáról, így biztos lehetsz benne, hogy ez a matrica tartós lesz, és hosszú élettartamot biztosít.

Ez a matrica kifejezetten az ACERBIS Cyclope fényszóró modellhez készült, amely egy népszerű választás a motorosok körében. A matricának köszönhetően könnyedén frissítheted motorod kinézetét, anélkül, hogy bármilyen komolyabb módosítást kellene végrehajtanod. A fehér szín elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a fényszórónak, amely bármilyen motorra passzol.

Az ACERBIS fényszóró matrica speciális anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint UV-álló, így nem fakul ki az idő múlásával. Ez különösen fontos, hiszen a motorok gyakran ki vannak téve a napfénynek és egyéb környezeti hatásoknak.

A matrica felhelyezése rendkívül egyszerű. Nem kell hozzá semmilyen különleges szerszám vagy szakértelem. Pár lépésben könnyedén rögzítheted a fényszóróra, és azonnal látványos eredményt érhetsz el. A ragasztóanyaga erős, így biztosan tartós rögzítést biztosít, de ugyanakkor szükség esetén könnyen eltávolítható, anélkül, hogy nyomot hagyna a fényszórón.

Ez a termék ideális választás minden motoros számára, aki szereti karbantartani és személyre szabni a motorját, hogy az mindig a legjobb formáját hozza. Az ACERBIS cserélhető matrica nem csupán esztétikai előnyt nyújt, hanem a fényszóró védelmét is szolgálja, így hosszabb élettartamot biztosít a motorkerékpár számára.

Ha te is szeretnél egy olyan matricát, amely garantáltan minőségi és tartós, akkor az ACERBIS Cserélhető Matrica Fényszóróhoz Cyclope - Fehér AC 0007879.030 a tökéletes választás. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy motorkerékpárod kinézetét új szintre emeld!

Ezt a terméket könnyedén megrendelheted a Motoralkatrész Webshop oldalán belül a Lámpák kategóriában, azon belül is a Fólia / Matrica szekcióban. A rendelés menete egyszerű, és gyors kiszállítást biztosítunk, hogy minél hamarabb élvezhesd új matricádat.

Ne feledd, az ACERBIS márka garanciát jelent a minőségre, és ez a matrica sem kivétel. Csatlakozz te is elégedett vásárlóink köréhez, és rendeld meg most az ACERBIS Cserélhető Matricát Fényszóróhoz Cyclope - Fehér AC 0007879.030 terméket!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges