ACERBIS CSERE MATRICA FÉNYSZÓRÓHOZ - FEHÉR AC 0011553.030

Gyártó:
Cikkszám:
735992
Gyári cikkszám:
AC 0011553

1803.4

1420.0000

1 803 Ft

Nettó: 1 420 Ft

ACERBIS CSERE MATRICA FÉNYSZÓRÓHOZ - FEHÉR AC 0011553.030

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS CSERE MATRICA FÉNYSZÓRÓHOZ - FEHÉR AC 0011553.030

Webshopunk büszkén mutatja be az Acerbis csere matricát a fényszórókhoz, fehér színben, cikkszáma: AC 0011553.030. Ez a termék kiváló választás mindazok számára, akik olyan motorkerékpár-alkatrészt keresnek, amely kiváló minőségű, tartós és esztétikailag is vonzó.

Termékleírás

Az Acerbis márka jól ismert a motoalkatrészek terén, különösen a kiváló minőségű és strapabíró termékeiről. Ez a fehér csere matrica a fényszórók optimális működését és megjelenését biztosítja. A termék anyaga kiváló minőségű fólia, amely ellenáll a külső behatásoknak, mint az UV sugárzás, eső és különböző mechanikai sérülések.

Jellemzők:

  • Magas minőségű anyag: Az Acerbis csere matrica hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.
  • Gyári cikkszám: AC 0011553.030, amely garantálja az eredetiséget és a gyár által biztosított minőséget.
  • Könnyű felhelyezés: Az egyszerű telepítő rendszer lehetővé teszi, hogy a matricát bárki saját maga könnyedén felhelyezze.

Ez a matrica ideális választás akár a profi motorosok, akár a hobbi motorosok számára, akik szeretnék fenntartani vagy javítani motorkerékpárjuk esztétikai és funkcionális állapotát.

Alkalmazási terület

Az Acerbis csere matrica kifejezetten fényszórókhöz készült, amely mind utcai, mind terepmotorokhoz alkalmas. Ez a termék azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik szeretnék megújítani motorkerékpárjuk megjelenését, illetve azoknak, akik sérült vagy elhasználódott matricáikat kívánják cserélni.

Felhelyezési útmutató

Az Acerbis csere matrica felhelyezése rendkívül egyszerű és gyors folyamat. Először is tisztítsuk meg a felületet, ahol a matricát alkalmazni kívánjuk. Győződjünk meg róla, hogy a felület száraz és pormentes. Ezt követően óvatosan távolítsuk el a matrica hátoldalát fedő papírt, és helyezzük a matricát a kívánt felületre. Simítsuk el a matricát a levegőbuborékok eltávolításához. Az eredmény egy esztétikailag tetszetős és tartós megoldás lesz a fényszóró védelmére és díszítésére.

Miért válassza az Acerbis matrica?

Az Acerbis nemcsak egy egyszerű termék, hanem egy márka is, amely a minőséget és a megbízhatóságot képviseli. A motorkerékpár rajongók körében világszerte elismert, és ez a matrica sem kivétel. Az Acerbis matrica megbízható és tartós megoldást kínál, amely hosszú távon is ellenáll a legnehezebb körülményeknek is.

Vásároljon most webshopunkból, és élvezze a kiváló minőséget és a gyors kiszállítást! Az AC 0011553.030 cikkszámú Acerbis csere matrica most elérhető készleten, ne várja meg, míg elfogy!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges