ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115

Gyártó:
Cikkszám:
735976
Gyári cikkszám:
AC 0017115

5200.000014

4094.4882

5 200 Ft

Nettó: 4 094 Ft

ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115 – A tökéletes választás motorosoknak, akik keresik a biztonságot és a stílust. Ez a termék a Motoralkatrész kategórián belül a Webshop részlegünkben a Lámpák és Izzó szekciókban található.

Az ACERBIS család tagja, amely egy vezető gyártó a motoralkatrészek és motoros kiegészítők piacán. Az ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115 egy innovatív kézvédő, amely LED világítással van felszerelve, így maximalizálja a láthatóságot és a biztonságot az éjszakai motorozás során, illetve rossz látási viszonyok mellett.

A következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Integrált LED világítás: A LED technológia biztosítja az alacsony energiafogyasztást és a hosszú élettartamot, miközben erős fényerőt kínál, amely kiválóan látható még a legrosszabb körülmények között is.
  • Tartós kialakítás: Az ACERBIS az anyagok minőségére és a kivitelezésre nagy hangsúlyt fektetett, hogy a kézvédők ellenálljanak a mindennapi használat során felmerülő kopásnak és ütésnek.
  • Könnyű felszerelés: Az univerzális rögzítőrendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű beszerelést a legtöbb motorkerékpár típusra.
  • Stílusos megjelenés: Modern és aerodinamikus design, amely nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó további kiegészítője motorodnak.

Az ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115 használata nem csak a biztonságot növeli meg, hanem hozzájárul motorod egyedi megjelenéséhez is. Az innovatív LED világítás kimagasló láthatóságot biztosít, így a többi közlekedő számára is könnyebben észrevehetővé válsz a forgalomban. A kézvédők védelmet nyújtanak az elemekkel, mint a szél, eső vagy apró kavicsok, valamint az esetleges balesetek során fellépő sérülésekkel szemben is védelmet adnak a kezeidnek.

Az ACERBIS egy elismert márka a motoros közösségek körében, és termékeik megbízhatósága széles körben ismert. Az ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115 nem kivétel, hiszen az olasz székhelyű cég itt is a csúcstechnológiát és a modern dizájnt kombinálja, hogy a motorozás élményét még biztonságosabbá és élvezetesebbé tegye.

Amennyiben a legmagasabb minőséget keresed motorod számára, és nem szeretnél kompromisszumot kötni a biztonság, a tartósság és a stílus terén, az ACERBIS BULB LED HANDGUARD VISION AC 0017115 a tökéletes választás. Látogass el webshopunkba, és rendeld meg most ezt a prémium minőségű LED-es kézvédőt!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges