ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613

Gyártó:
Cikkszám:
735975
Gyári cikkszám:
AC 0013613

3610.61

2843.0000

3 611 Ft

Nettó: 2 843 Ft

ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613

Ha motoralkatrészekre és kiegészítőkre gondolsz, az ACERBIS neve egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel. Különösen a motorosok körében jól ismert, hogy az ACERBIS termékei hosszú élettartamúak és kiváló teljesítményt nyújtanak. Az ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613 nem kivétel, és biztosíthatja motorod megfelelő világítását, miközben modern, stílusos megjelenést kölcsönöz neki.

Termékjellemzők

  • Gyártó: ACERBIS
  • Szín: Kék
  • Modell: LED HP AC 0013613
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Lámpák > Izzó

Az ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613 egy kiváló minőségű pótalkatrész, amelyet a modern motorosok igényeinek megfelelően terveztek. A LED technológia előnye, hogy tartósabb és energiahatékonyabb, mint a hagyományos izzók, így kevesebbet kell cserélgetni, és jobban teljesít éjszakai vezetés közben.

Miért válassza az ACERBIST?

Megbízhatóság és tartósság:

Az ACERBIS termékei a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg, és kifejezetten a tartósság és megbízhatóság szem előtt tartásával lettek tervezve. Ez biztosítja, hogy a termék hosszú élettartamú legyen, még a legnehezebb körülmények között is.

Innovatív Technológia:

A LED HP AC 0013613 modell a legújabb LED technológiát alkalmazza, amely nem csak fényesebb és jobban látható a közlekedésben, hanem kevesebb energiát is fogyaszt, így környezetbarát megoldás is egyben.

Egyszerű Telepítés:

Az izzó telepítése egyszerű és gyors, így a motorosok percek alatt végezhetnek vele anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükségük. Ezen kívül, a pótalkatrész pontosan illeszkedik a legtöbb motor modellhez, így nem kell időt pazarolni a megfelelő illeszkedés keresésére.

Stílusos Megjelenés:

Az ACERBIS izzó kék színű fényt bocsát ki, amely modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a motornak. Ez különösen fontos azok számára, akik szeretnék egyedi módon testre szabni járművüket.

Felhasználási Területek

Az ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613 tökéletes választás mindennapi motorozók számára, valamint azoknak is, akik gyakran indulnak hosszabb túrákra. A kiváló fényerősség és tartósság miatt akár nehéz terepen, éjszakai vezetéskor is megbízhatóan számíthat rá.

Vásárolja meg az ACERBIS BULB BLUE PÓTALKATRÉSZ LED HP AC 0013613-t most, és biztosítsa magának a legjobb világítást motorján, bármilyen körülmények között!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges