UFO Teleszkópszár Védő KT03064

Gyártó:
Cikkszám:
988656
Gyári cikkszám:
KT03064

14499.999956

11417.3228

14 500 Ft

Nettó: 11 417 Ft

UFO Teleszkópszár Védő KT03064

  • Fehér
  • Fekete
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

Bemutatjuk a UFO Teleszkópszár Védő KT03064 terméket, mely a motorkerékpár-alkatrészek piacán egy kiváló választás minden motoros számára, aki óvni szeretné teleszkópját a külső behatásoktól és szennyeződésektől. A UFO egy elismert és megbízható márkanév a motoros közösségben, és termékeik a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelnek.

Ez a teleszkópszár védő a Teleszkóp takarók kategóriába tartozik, amely az Idomok, idomszettek része. Webshopunk kínálatában számos motoralkatrész található, de ez a védelem különleges kialakítása miatt érdemel különös figyelmet.

Termékjellemzők

  • Gyártó: UFO
  • Modell: KT03064
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Teleszkóp takarók > Teleszkópszár védő
  • Anyaga: Nagy ellenálló képességű műanyag
  • Szín: Fekete
  • Tömeg: Könnyű, de tartós

Az UFO Teleszkópszár Védő KT03064 ideális választás a motorkerékpár teleszkópjainak védelmére. Ezek a védők vastag, magas minőségű műanyagból készülnek, amely ellenáll a karcolásoknak, ütődéseknek és egyéb kártékony hatásoknak.

Miért válassza a UFO Teleszkópszár Védőt?

Elsősorban, mert rendkívül tartós és megbízható. A teleszkópszár védők célja, hogy megvédjék a teleszkópok felületét a por, sár, kavicsok és más törmelék okozta károsodásoktól. A megfelelő védelem hosszabb teleszkóp élettartamot és jobb működési teljesítményt biztosít.

Könnyű felszerelés

Ezek a védők rendkívül könnyen felszerelhetők, ami azt jelenti, hogy még a kezdők számára sem jelent kihívást a telepítésük. A megfelelő illeszkedés érdekében minden UFO termék pontosan formázott és méretezett a specifikus motorkerékpár modellekhez.

Esztétikus megjelenés

A teleszkópszár védők nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is. Fekete színük elegáns és modern megjelenést biztosít a motorkerékpár számára. Ez a minimalista színvonal segít megtartani a motor megjelenésének eredeti stílusát, miközben további védelmet nyújt.

Webshopunk specialitása

Webshopunk azzal a céllal jött létre, hogy a motoros közösséget a legjobb minőségű motoralkatrészekkel és motoros ruházattal lássa el. Széles termékkínálatunkban minden motoros megtalálja a számára legmegfelelőbb terméket, legyen szó akár komplett idomszettokról, teleszkópszár védőkről, vagy motoros ruházatról.

A kiváló minőség és a megbízhatóság az alapértékeink, így biztosítva, hogy minden nálunk vásárolt termék megfeleljen a motorosok legmagasabb elvárásainak. Böngéssze weboldalunkat, és találja meg a tökéletes UFO Teleszkópszár Védőt saját motorkerékpárjához!

#Szín Fekete
#Szín Narancs
#Szín Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges