UFO FORK SLIDER PROTECTORS (FEKETE * FEHÉR * PIROS) HO04695

Gyártó:
Cikkszám:
896519
Gyári cikkszám:
HO04695

14400.000029

11338.5827

14 400 Ft

Nettó: 11 339 Ft

UFO FORK SLIDER PROTECTORS (FEKETE * FEHÉR * PIROS) HO04695

  • Fehér
  • Fekete
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Termék: UFO FORK SLIDER PROTECTORS (FEKETE * FEHÉR * PIROS) HO04695

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Teleszkóp takarók > Alsó teleszkópszár védő

Gyártó: UFO

A UFO Fork Slider Protectors, vagyis alsó teleszkópszár védők, elengedhetetlen kiegészítők minden motorkerékpár tulajdonos számára, akik szeretnék meghosszabbítani teleszkópjaik élettartamát és optimális állapotban tartani őket. Ezek a védők kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek biztosítják a hosszú távú tartósságot és a megbízható teljesítményt.

A UFO gyártó világszerte ismert a motorkerékpár-alkatrészek piacán, hiszen termékei precíziós mérnöki tervezés és kiemelkedő minőségű anyagok kombinációjaként készülnek. Az UFO Fork Slider Protectors nem kivétel, hiszen számos előnyt kínál, amelyek mind a teljesítmény, mind a tartósság szempontjából előnyösebbé teszik motorodat.

Ezek a teleszkópszár védők tökéletesen illeszkednek a legtöbb motorkerékpár típushoz, és kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy maximális védelmet nyújtsanak a teleszkópok számára. A fekete, fehér és piros színek pedig garantáltan feldobják a motorod megjelenését, miközben megőrzik annak elegáns és sportos kinézetét.

Az UFO Fork Slider Protectors telepítése egyszerű, és nem igényel szakértelmet. A készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén felszerelheted a motorodra. Az egyszerű telepítés mellett ezek a teleszkópszár védők könnyen karbantarthatóak, így hosszú távon is megőrzik kiváló állapotukat.

Az alsó teleszkópszárak védelme kiemelten fontos, mivel ezek az alkatrészek különösen ki vannak téve a szennyeződéseknek, sárnak, kavicsoknak és más külső behatásoknak. A UFO Fork Slider Protectors hatékonyan védi a teleszkópokat az ilyen káros hatásoktól, megőrizve azok funkcionalitását és meghosszabbítva élettartamukat. Az alsó teleszkópszárak megfelelő védelme csökkenti a karbantartási költségeket és minimálisra csökkenti az alkatrészek meghibásodásának valószínűségét.

A UFO Fork Slider Protectors kitűnő választás mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára. Függetlenül attól, hogy közúti vagy terepmotorozást kedveled, ezek a teleszkópszár védők mindig megbízható védelmet nyújtanak. A tartósság, a könnyű telepítés és a motorod megjelenésének javítása mind olyan tényezők, amelyek miatt érdemes ezt a terméket választanod.

Ne habozz tovább, védd meg motorkerékpárod teleszkópját a UFO Fork Slider Protectors segítségével! Vásárold meg még ma, és tapasztald meg a különbséget a motorod védelmében és teljesítményében.

#Szín Piros
#Szín Fehér
#Szín Fekete
Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2019, 2020, 2021
Honda CRF250RX 2019, 2020, 2021
Honda CRF450R 2019, 2020
Honda CRF450RWE 2019, 2020
Honda CRF450RX 2019, 2020

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges