UFO FORK SLIDER PROTECTORS (FEKETE * FEHÉR * PIROS) HO04695

Gyártó:
Cikkszám:
896519
Gyári cikkszám:
HO04695

14699.999937

11574.8031

14 700 Ft

Nettó: 11 575 Ft

UFO FORK SLIDER PROTECTORS (FEKETE * FEHÉR * PIROS) HO04695

  • Fekete
  • Fehér
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Termék: UFO FORK SLIDER PROTECTORS (FEKETE * FEHÉR * PIROS) HO04695

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Teleszkóp takarók > Alsó teleszkópszár védő

Gyártó: UFO

A UFO Fork Slider Protectors, vagyis alsó teleszkópszár védők, elengedhetetlen kiegészítők minden motorkerékpár tulajdonos számára, akik szeretnék meghosszabbítani teleszkópjaik élettartamát és optimális állapotban tartani őket. Ezek a védők kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek biztosítják a hosszú távú tartósságot és a megbízható teljesítményt.

A UFO gyártó világszerte ismert a motorkerékpár-alkatrészek piacán, hiszen termékei precíziós mérnöki tervezés és kiemelkedő minőségű anyagok kombinációjaként készülnek. Az UFO Fork Slider Protectors nem kivétel, hiszen számos előnyt kínál, amelyek mind a teljesítmény, mind a tartósság szempontjából előnyösebbé teszik motorodat.

Ezek a teleszkópszár védők tökéletesen illeszkednek a legtöbb motorkerékpár típushoz, és kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy maximális védelmet nyújtsanak a teleszkópok számára. A fekete, fehér és piros színek pedig garantáltan feldobják a motorod megjelenését, miközben megőrzik annak elegáns és sportos kinézetét.

Az UFO Fork Slider Protectors telepítése egyszerű, és nem igényel szakértelmet. A készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, amivel gyorsan és könnyedén felszerelheted a motorodra. Az egyszerű telepítés mellett ezek a teleszkópszár védők könnyen karbantarthatóak, így hosszú távon is megőrzik kiváló állapotukat.

Az alsó teleszkópszárak védelme kiemelten fontos, mivel ezek az alkatrészek különösen ki vannak téve a szennyeződéseknek, sárnak, kavicsoknak és más külső behatásoknak. A UFO Fork Slider Protectors hatékonyan védi a teleszkópokat az ilyen káros hatásoktól, megőrizve azok funkcionalitását és meghosszabbítva élettartamukat. Az alsó teleszkópszárak megfelelő védelme csökkenti a karbantartási költségeket és minimálisra csökkenti az alkatrészek meghibásodásának valószínűségét.

A UFO Fork Slider Protectors kitűnő választás mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára. Függetlenül attól, hogy közúti vagy terepmotorozást kedveled, ezek a teleszkópszár védők mindig megbízható védelmet nyújtanak. A tartósság, a könnyű telepítés és a motorod megjelenésének javítása mind olyan tényezők, amelyek miatt érdemes ezt a terméket választanod.

Ne habozz tovább, védd meg motorkerékpárod teleszkópját a UFO Fork Slider Protectors segítségével! Vásárold meg még ma, és tapasztald meg a különbséget a motorod védelmében és teljesítményében.

Cikkszám: 896519
Gyári cikkszám: HO04695
#Szín Piros
#Szín Fehér
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges