PRO-CARBON RACING KTM Tank Védő 2019 Top Tank - 250 SX ÚJ

Gyártó:
Cikkszám:
759516

55199.999963

43464.5669

55 200 Ft

Nettó: 43 465 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Tank Védő 2019 Top Tank - 250 SX ÚJ

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Tank Védő 2019 Top Tank - 250 SX ÚJ

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészeket és motoros ruházatot találhatja! Bemutatjuk a legújabb termékünket: a PRO-CARBON RACING KTM Tank Védő 2019 Top Tank - 250 SX ÚJ modellt, amely a PRO-CARBON RACING gyártó csúcstechnológiás terméke.

Kiváló minőség és védelem

A PRO-CARBON RACING tankvédő kifejezetten a 2019-es KTM 250 SX modellekhez készült. Az anyaga szénszálas kompozit, amely kiemelkedő védelmet nyújt az ütések és karcolások ellen. A tankvédő aerodinamikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár testéhez, így nemcsak védi, hanem esztétikailag is javítja a motor megjelenését.

Könnyű telepítés

A tankvédő felszerelése rendkívül egyszerű, így minimális erőfeszítéssel telepíthető. Az előre formázott alkatrészeknek köszönhetően pontosan illeszkedik a motor eredeti formájához. Minden szükséges szerelési útmutató és kiegészítő a csomag részét képezi, így a telepítés gyors és problémamentes.

Tartósság és hosszú élettartam

A szénszálas kompozit anyag nemcsak könnyű, hanem rendkívül tartós is. A PRO-CARBON RACING tankvédők ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is, legyen szó esőről, hóról vagy extrém hőmérsékletről. Ez a tartósság garantálja, hogy a tankvédő hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát és védelmi képességét.

Stílus és elegancia

A tankvédő szénszálas mintázata modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. Ez a designelem nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is vonzó, amely kiemeli a motor karbon anyagának prémium megjelenését.

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz. A legjobb ár-érték arányt kínáljuk a piacon, és gyors kiszállítást biztosítunk minden terméknél.

Jellemzők:

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilis modellek: KTM 250 SX (2019)
  • Anyag: Szénszálas kompozit
  • Könnyű telepítés
  • Tömör és tartós védelem
  • Elegáns megjelenés

Vásároljon még ma a PRO-CARBON RACING KTM Tank Védő 2019 Top Tank - 250 SX ÚJ modellünkből, és élvezze a csúcstechnológia nyújtotta előnyöket!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges