PRO-CARBON RACING KTM Tank Cover 2011-13 Oldalak - 450 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759507

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Tank Cover 2011-13 Oldalak - 450 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Tank Cover 2011-13 Oldalak - 450 SX-F egy kiváló minőségű, magas teljesítményű motoralkatrész, melyet kifejezetten a KTM 450 SX-F modellhez terveztek. Ez a tankborítás kiváló választás azoknak a motorosoknak, akik a maximumot szeretnék kihozni motorjuk teljesítményéből. A PRO-CARBON RACING híres arról, hogy a motorozáshoz szükséges legkiválóbb anyagokat és dizájnt biztosítja, ezért ez a termék is ezeknek a kritériumoknak felel meg.

Fő jellemzők:

  • Prémium anyag: A tankborítás rendkívül tartós, szénszálas anyagból készült, mely maximális védelmet és ütésállóságot biztosít, miközben könnyű marad.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerűen telepíthető konstrukció lehetővé teszi, hogy kevés időráfordítással felszerelhesse motorjára, így gyorsan visszatérhet az utakra.
  • Aerodinamikus dizájn: Az aerodinamikusan kialakított idom nemcsak esztétikailag vonzó, hanem hozzájárul a motorkerékpár teljesítményének optimalizálásához is.
  • Testre szabott illeszkedés: Kifejezetten a 2011-13-as KTM 450 SX-F modellhez tervezett idom, garantálva a tökéletes illeszkedést és egyszerű kompatibilitást.

A PRO-CARBON RACING KTM Tank Cover nemcsak funkcionalitása miatt kiemelkedő, hanem a külső megjelenését is jelentősen javítja. A szénszálas textúra egyedi és sportos megjelenést biztosít, amely bármely motoros tekintetét vonzza. A szénszálas anyag nemcsak könnyű, hanem rendkívül erős is, amely növeli a motor élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING-t?

A PRO-CARBON RACING márka elkötelezett a minőség és a teljesítmény iránt, és ennek eredményeként olyan termékeket kínál, amelyek megbízhatóak és hosszú távon szolgálják ki a motorosokat. A tankborítás kifejezetten a versenypályák és a kihívást jelentő útviszonyok figyelembevételével készült, de mindennapi használatra is tökéletesen megfelel.

Vásárlói elégedettség: Számos elégedett vásárlói vélemény támasztja alá, hogy a PRO-CARBON RACING termékek kiváló teljesítményt és tartósságot nyújtanak. Azok a motorosok, akik kipróbálták ezt a tankborítást, rendkívül pozitívan nyilatkoztak arról, hogy mennyire javította motorjuk megjelenését és védelmét.

Ha Ön is szeretné motorját egy új szintre emelni, válassza a PRO-CARBON RACING KTM Tank Cover 2011-13 Oldalak - 450 SX-F terméket, és tapasztalja meg a különbséget.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges