PRO-CARBON RACING Kawasaki Tankvédő - KX250F 2009-12

Gyártó:
Cikkszám:
759654

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tankvédő - KX250F 2009-12

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tankvédő - KX250F 2009-12

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Tankvédő kifejezetten a KX250F 2009-12 modellhez készült, hogy maximális védelmet nyújtson a motorod tankjának a legkeményebb körülmények között is. Ez a tankvédő a motorossportokban elismert PRO-CARBON RACING cég minőségi termékei közé tartozik, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod.

Ez a tankvédő szénszálas anyagból készült, amely nemcsak könnyű, de elképesztően erős és tartós is. A szénszálas kialakításnak köszönhetően a PRO-CARBON RACING tankvédő kiválóan teljesít magas nyomás és hőmérséklet mellett is, így a legnehezebb terepviszonyok sem jelentenek akadályt. A tankvédő segítségével elkerülheted a tankon keletkező karcolásokat, ütődéseket és egyéb sérüléseket, amelyek ronthatnák motorod megjelenését és teljesítményét.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyagból készült
  • Könnyű és tartós
  • Kifejezetten a Kawasaki KX250F 2009-12 modellhez illeszkedik
  • Maximális védelem a tanknak
  • Szélsőséges terepviszonyokhoz tervezve
  • Egyszerű telepítés

Ahhoz, hogy motorod mindig a legjobb formáját hozza, szükség van a megfelelő védelemre. A Kawasaki KX250F rendkívül népszerű a motocross rajongók körében, hiszen kivételes teljesítményéről és megbízhatóságáról híres. A PRO-CARBON RACING tankvédő hozzájárul ahhoz, hogy motorod mindig csúcsformában maradjon, és megvédje a tankot a versenyek során fellépő sérülésektől.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING a motorsport világában elismert márka, amelynek neve a minőséggel és megbízhatósággal forrt össze. Termékeik a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készülnek, így biztosítva a motorosok számára a legmagasabb szintű teljesítményt és védelmet. Ezen kívül a PRO-CARBON RACING folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a legújabb iparági szabványoknak és elvárásoknak.

Az szénszálas anyagból készült tankvédő könnyen felszerelhető, és szorosan illeszkedik a motorhoz, így nem kell aggódnod a lazuló vagy nem megfelelően rögzített alkatrészek miatt. A tankvédő dizájnja is figyelembe veszi a motor esztétikai megjelenését, így stílusos és modern külsőt kölcsönöz motorodnak.

A webshopunk előnyei:

  • Gyors és megbízható szállítás
  • Széles termékválaszték motoralkatrészekből és motoros ruházatból
  • Versenyképes árak
  • Szakértő ügyfélszolgálat

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Kawasaki Tankvédőjét a KX250F 2009-12 modellhez, és élvezze a nyugalmat, amit a legjobb védelem nyújt motorjának! Ne hagyja, hogy a terepviszonyok vagy a versenykörülmények lerontsák motorja teljesítményét. Védd meg befektetésed a legszínvonalasabb termékekkel!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2009, 2010, 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges