PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX450F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759660

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX450F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX450F 2019

Üdvözöljük webshopunkban! Örömmel mutatjuk be a PRO-CARBON RACING legújabb termékét, a Kawasaki Tank Cover - KX450F 2019 modellt. Ez a prémium minőségű tank borítás, amelyet kifejezetten a 2019-es KX450F modellhez terveztek, ideális választás minden motorrajongó számára, aki a legkiválóbb teljesítményt és védelmet keres motorjához.

Termékleírás

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX450F 2019 tökéletesen illik a motor tankjára, így garantálva a maximális védelmet és esztétikus megjelenést. Az anyagok és a kivitelezés minősége kiemelkedő, a borítás rendkívül könnyű, mégis nagyon strapabíró. A karbon szálakból készült dizájn nemcsak a tank sérüléseinek megelőzésében segít, hanem modern és sportos megjelenést is biztosít motorjának.

Főbb tulajdonságok:

  • Magas minőségű karbon szálak: A PRO-CARBON RACING kizárólag prémium minőségű karbon szálakat használ a tank borítások gyártásához, így garantálva a hosszú élettartamot és tartósságot.
  • Precíz illeszkedés: Minden egyes tank borítás speciálisan a 2019-es Kawasaki KX450F modellhez van kialakítva, ezáltal tökéletesen illeszkedik, és könnyedén felszerelhető.
  • Minimális súly: A karbonszál használatának köszönhetően a tank borítás rendkívül könnyű, így nem befolyásolja a motor teljesítményét.
  • Stílusos megjelenés: A karbon dizájn modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, így nemcsak védelmet nyújt, hanem esztétikus is.
  • Védelmi funkció: A tank borítás hatékonyan védi a motor tankját az ütközésektől, karcolásoktól és egyéb sérülésektől, így hosszabb ideig megőrzi annak újszerű állapotát.

Gyártói információ

A PRO-CARBON RACING elismert márka a motoralkatrészek világában, amely kiváló minőségű termékeivel és innovatív megoldásaival vált híressé. A PRO-CARBON RACING termékek napjainkban már számos versenyző és motorrajongó kedvencei közé tartoznak világszerte. A gyártó folyamatosan fejleszti termékeit, hogy a legújabb technológiákat és anyagokat használhassa fel, ezzel biztosítva a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX450F 2019-et?

Mert ez a tank borítás feleslegessé teszi a kompromisszumokat a védelem és a megjelenés között. Kompatibilis a 2019-es Kawasaki KX450F modellel, és tökéletesen illeszkedik, így maximális védelmet és stílust biztosít motorjának. Válassza a PRO-CARBON RACING termékeket, és élvezze a kiváló minőséget, a tartósságot és a modern megjelenést!

Ne habozzon, rendeljen most, és tegyen szert a legjobb tank borításra motorkerékpárjához!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges