PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2006-08

Gyártó:
Cikkszám:
759653

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2006-08

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2006-08 egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a 2006 és 2008 közötti Kawasaki KX250F modellekhez lett tervezve. Ez a prémium kategóriás tartozék nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem a motor védelmét is szolgálja.

A PRO-CARBON RACING az egyik legismertebb név a motoralkatrész-piacon, különösen a szénszálas technológia terén. Ez a tank idom 100%-ban szénszálból készül, amely rendkívül könnyű, mégis elképesztően erős anyag. Ennek köszönhetően a termék nem csak, hogy a motor súlypontját nem zavarja, de emellett ellenáll a kopásnak, ütéseknek és az időjárás viszontagságainak is.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas anyag: A szénszálas kialakítás nem csak könnyűvé teszi a tank idomot, hanem erőssé és tartóssá is. Az anyag ellenáll a különböző fizikai hatásoknak.
  • Speciálisan tervezve: A PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover pontosan illeszkedik a 2006-2008 KX250F modellekhez, így nem szükséges semmiféle módosítás a felszereléséhez.
  • Esztétikus megjelenés: A szénszálas textúra és a glossz bevonat elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a motornak. A termék nem csak praktikus, hanem látványos is.
  • Könnyű telepítés: Az idomot egyszerűen és gyorsan fel lehet szerelni, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Védelem: Ez a tankfedő extra védelmet nyújt a Kawasaki benzin tankjának, megakadályozva a karcolások, horpadások és más sérülések kialakulását.

A PRO-CARBON RACING termékei világszerte ismertek kiváló minőségükről és tartósságukról. Ha Ön is rajong a motorozásért és szeretné, hogy a motorja mindig a legjobb formában legyen, akkor ez a tank idom elengedhetetlen kiegészítője lesz járművének.

A motoralkatrészeink között az Idomok, idomszettek kategóriában található Tank idomok szekcióban lehet megvásárolni ezt a remek terméket. A webáruházunkban további motoralkatrészek, kiegészítők és ruházati termékek is megtalálhatók, amelyek mind a motorosok szükségleteihez igazodnak.

Ne habozzon, fedezze fel kínálatunkat és válassza a legmenőbb és legmegbízhatóbb termékeket motorja számára. A PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2006-08 segítségével motorja nem csak jobban fog kinézni, de jobban is fog védelemben részesülni.

Miért a PRO-CARBON RACING?

A PRO-CARBON RACING elkötelezett amellett, hogy csak a legjobb minőségű anyagok felhasználásával és a legmagasabb szintű mérnöki munka révén készítsen alkatrészeket. A termékeik világszerte elismertek a teljesítményükről, tartósságukról és az innovatív tervezésükről.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy motorját nemcsak jobbá, de biztonságosabbá is tegye. Rendelje meg még ma a PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2006-08 terméket webáruházunkból és élvezze a minőségi motorozás élményét!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges