PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Fedél - Felső - FC 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
761058

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Fedél - Felső - FC 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Fedél - Felső - FC 2016-18

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Fedél - Felső egy kiváló minőségű, professzionális motorkerékpár alkatrész, amely kifejezetten a 2016-18-as Husqvarna FC modellek számára készült. Ez a tank fedél nemcsak hogy esztétikailag vonzó megjelenést kölcsönöz motorodnak, de számos funkcionális előnnyel is bír, amely ideálissá teszi minden motoros számára, aki komolyan veszi a teljesítményt és a megbízhatóságot.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Anyaghasználat: A termék magas minőségű, könnyű szénszálas kompozitból készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Precíz Illeszkedés: Minden PRO-CARBON RACING alkatrész precízen illeszkedik a megadott modellekhez, biztosítva az egyszerű fel- és leszerelhetőséget.
  • Esztétikai Érték: Az elegáns, karbon szálas kivitel nemcsak hogy kiváló megjelenést biztosít, de növeli is a motor vizuális vonzerejét.
  • Védelem: A szénszálas anyag kiválóan védi a tankot a külső behatásoktól, kopásoktól és karcolásoktól.

Technikai Részletek

  • Kompatibilis Modellek: Husqvarna FC 2016-18
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Tank idomok
  • Súly: 250 gramm
  • Szín: Karbon

Miért Válaszd a PRO-CARBON RACING Termékeit?

A PRO-CARBON RACING egy nemzetközileg elismert márka, amely évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában. Termékeik a legkiválóbb anyagokból készülnek, melyek megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak. Minden egyes terméküket szigorú tesztelésnek vetik alá, hogy biztosítsák a maximális minőséget és megbízhatóságot.

Könnyű Telepítés

A tank fedél telepítése rendkívül egyszerű és gyors, köszönhetően a pontos méretezésnek és az illesztési pontoknak. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így bármilyen motoros könnyedén elvégezheti a cserét.

Ideális Választás Versenyzési Célokra

Ha szenvedélyes versenyző vagy, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Fedél - Felső a tökéletes választás számodra. Az ultrakönnyű szénszálas anyag csökkenti a motor súlyát, ami lehetővé teszi a jobb kezelhetőséget és a gyorsabb gyorsulást.

Rendelés és Szállítás

Megrendelheted a PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Fedél - Felső - FC 2016-18 terméket online webshopunkban. Gyors és megbízható szállítási szolgáltatást kínálunk, hogy minél hamarabb élvezhesd új motoralkatrészed előnyeit.

Ne habozz tovább! Tedd motorodat egyedivé és hatékonyabbá a PRO-CARBON RACING segítségével. Kattints a „Kosárba” gombra most, és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges