PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Cover - Sides - FC 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
761056

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Cover - Sides - FC 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Cover - Sides - FC 2016-18 kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a Husqvarna FC 2016-18 modellekhez terveztek. Ez a tank oldalsó takaró kivételes védelmet nyújt a motor üzemanyagtartályának, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz a motocross motorodnak.

Ez az oldalsó tank takaró a PRO-CARBON RACING gyártó terméke, amely jól ismert a motoralkatrészek piacán kiváló minőségű karbon termékeiről. A PRO-CARBON RACING termékei a versenyzők számára optimális megoldásokat kínálnak, amelyek könnyűek, erősek és hihetetlenül tartósak.

A Husqvarna FC 2016-18 Tank oldalsó takaró egyaránt megfelelő azoknak, akik a versenyzés világában mozognak, illetve azoknak is, akik mindennapi használatra keresnek megbízható védelmet a motorjuk számára. Könnyű kialakítása és tökéletes illeszkedése biztosítja, hogy minimális mértékben befolyásolja a motor teljesítményét, miközben maximális védelmet nyújt.

A tank takaró anyaga magas minőségű karbon, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a korróziónak. Ez lehetővé teszi, hogy motorod megőrizze eredeti állapotát, még a legnehezebb terepeken történő használat során is. A karbon anyag előnye, hogy rendkívül könnyű, így nem növeli a motor súlyát, ami kulcsfontosságú a versenyzés során.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Cover - Sides - FC 2016-18 könnyedén felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a Husqvarna FC 2016-18 modellekhez. Az egyedi tervezésű illesztések és rögzítési megoldások biztosítják, hogy a tank takaró szilárdan rögzítve maradjon, még a legextrémebb körülmények között is.

Ez a termék nemcsak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiváló választás. A karbon textúrája modern és sportos megjelenést biztosít, ami különösen vonzóvá teszi a motorodat. Az egyedi megjelenést tovább fokozza, hogy a tank takaró harmonikusan illeszkedik a motor többi alkatrészéhez.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Cover - Sides - FC 2016-18 egy remek befektetés minden motoros számára, aki komolyan veszi a motorjának védelmét és megjelenését. Ezzel a termékkel biztosíthatod, hogy a motorod ellenálljon a sérüléseknek és mindig a legjobban nézzen ki.

Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik:

  • Magas minőségű karbon anyag
  • Könnyű és erős kialakítás
  • Tökéletes illeszkedés a Husqvarna FC 2016-18 modellekhez
  • Könnyű felszerelhetőség
  • Modern és sportos megjelenés
  • PRO-CARBON RACING által gyártott, megbízható és tartós

Ha szeretnéd biztosítani a motorod maximális védelmét, miközben egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Tank Cover - Sides - FC 2016-18 a tökéletes választás számodra.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges