PRO-CARBON RACING Honda Tankborító - CRF450 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758606

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Tankborító - CRF450 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Tankborító - CRF450 2017-19

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Tank idomok

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Termékleírás:

Üdvözöljük a motoros alkatrészek és felszerelések webáruházában, ahol kiváló minőségű termékeket kínálunk a motoros rajongók számára! Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Tankborítót, amely kifejezetten az CRF450 2017-19 modellhez készült.

Ez a tankborító kiváló választás mindazok számára, akik maximális védelmet és egyedi megjelenést szeretnének biztosítani motorjuknak. A PRO-CARBON RACING márka híres a kiváló minőségű szénszálas termékeiről, amelyek könnyűek, tartósak és esztétikailag is lenyűgözőek.

Főbb jellemzők:

  • Magas minőségű szénszálas anyag: A PRO-CARBON RACING tankborító kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely rendkívül könnyű és erős. Ez az anyag nagyobb védelmet nyújt a tanknak a sérülésekkel szemben, mint a hagyományos anyagok.
  • Speciális tervezés: A tankborító kifejezetten a Honda CRF450 2017-19 modellhez készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és egyszerű felszerelést.
  • Esztétikai előnyök: A szénszálas minta modern és sportos megjelenést kölcsönöz motorodnak, ami biztosan felkelti a figyelmet minden motoros között.
  • Korrózióállóság: A szénszál ellenáll a korróziónak és a környezeti hatásoknak, ezáltal hosszú élettartamot biztosít.
  • Könnyű tisztítás: A sima felület könnyen tisztítható, így motorod mindig új állapotban tűnhet fel.

Ez a tankborító tökéletesen illeszkedik, minimális súlyt ad hozzá, miközben maximális védelmet nyújt. A telepítése egyszerű és nem igényel különleges szaktudást vagy eszközöket, így bárki könnyedén elvégezheti.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Honda Tankborítót?

A PRO-CARBON RACING termékei a legmagasabb minőségi szabványok szerint készülnek, és a versenysportban is használják őket. Az általuk kínált termékek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem funkcionálisan is kiemelkedők, biztosítva a szükséges védelmet és tartósságot minden motoros számára.

Ha a motorod számára a legjobb védelmet és megjelenést keresed, a PRO-CARBON RACING Honda Tankborító az ideális választás.

Rendeld meg most, és élvezd a PRO-CARBON RACING által nyújtott kiváló minőséget és esztétikát!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF450 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges