PRO-CARBON RACING Honda Tank Cover - CRF250R 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
758528

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Tank Cover - CRF250R 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Tank Cover - CRF250R 2018-19

Ismerd meg a rendkívül tartós és kiváló minőségű PRO-CARBON RACING Honda Tank Cover terméket, amely kifejezetten a Honda CRF250R 2018-19 modellhez készült. Ez a tank idom ideális választás mindazok számára, akik nemcsak védeni akarják motorkerékpárjuk tankját, hanem meg is akarják növelni annak esztétikai értékét.

Termékjellemzők:

  • Anyag: Magas minőségű szénszálas kompozit
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Honda CRF250R 2018-19 modellhez tervezve
  • Súly: Könnyű, de rendkívül tartós
  • Védelem: Védelmet nyújt a tank számára karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szemben
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen és gyorsan telepíthető anélkül, hogy szakértelmet igényelne
  • Design: Stílusos megjelenés, amely növeli motorkerékpár esztétikai értékét

Tartósság és minőség:

A PRO-CARBON RACING által gyártott termékek híresek a kiváló minőségükről és tartósságukról. Ez a tank idom szénszálas kompozit anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű súlyt. Nem kell aggódnia a karcolások vagy egyéb sérülések miatt, mivel ez a tankvédő rendkívül ellenálló a különböző külső behatásokkal szemben.

Könnyű telepítés:

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek a könnyű telepítés. Nem szükséges semmilyen speciális szerszám vagy szakértelem a felszereléséhez. Egyszerűen helyezze fel a meglévő tankra, és már készen is van. Ezzel időt és energiát spórolhat meg, így több idő marad a motorozásra.

Esztétikai érték:

Nem csak védelmet nyújt, hanem jelentősen hozzájárul motorkerékpárja megjelenéséhez is. A szénszálas kompozit anyag csillogó felülete és a kifinomult design elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motorjának. Ideális választás mindazok számára, akik a funkcionalitás mellett az esztétikát is fontosnak tartják.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING évek óta megbízható márka a motorkerékpár-alkatrészek piacán. Termékeik kiváló minőségűek és megbízhatóak, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távú befektetést teszel a motorod védelmébe és megjelenésébe.

Kattints ide és vásárold meg most a PRO-CARBON RACING Honda Tank Cover - CRF250R 2018-19 terméket, és élvezd a motorozást maximális védelemmel és stílussal!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges