WRS Szélvédő Robogóhoz TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T

Gyártó:
Cikkszám:
985528
Gyári cikkszám:
HO011T

44399.999973

34960.6299

44 400 Ft

Nettó: 34 961 Ft

WRS Szélvédő Robogóhoz TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T

Rendelhető
Rendelhető

WRS Szélvédő Robogóhoz TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T

Ha Ön egy igazi motorrajongó, akkor tudja, hogy a megfelelő szélvédő mennyire fontos lehet motorozás közben. A WRS Szélvédő Robogóhoz TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T kiváló választás mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára. Ez a szélvédő a WRS márka megbízhatóságát és innovációját tükrözi, amely már régóta a motoros alkatrészek élvonalában áll.

Kiváló Minőség és Tartósság

A szélvédő kiváló minőségű akrilüvegből készült, amely kiváló optikai tisztasággal rendelkezik, és ellenáll a karcolásoknak. Az átlátszó design nemcsak esztétikailag vonzó, hanem jelentősen javítja a vezetési élményt, mivel minimalizálja a szélzajt és a turbulenciát.

Testre Szabott Tervezés

A WRS Szélvédő Robogóhoz TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T speciálisan a Honda X-ADV750 modellhez lett tervezve. A tökéletes illeszkedésnek köszönhetően könnyen felszerelhető, és nem igényel különösebb műszaki tudást. Minden szükséges szerelési anyagot mellékelünk a csomagban.

Fokozott Védelmi Képességek

Ezt a szélvédőt úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a szél és az időjárás viszontagságai ellen. A nagyobb méretű felület segít irányítani a légáramlást, ezzel is növelve a stabilitást és a kényelmet hosszabb utazások során.

Stílusos Megjelenés

A WRS szélvédő elegáns és modern megjelenést biztosít a motornak. Az átlátszó anyag és az áramvonalas forma megfelel a modern design követelményeinek, ezáltal nemcsak funkcionálisan, hanem esztétikailag is emeli motorja színvonalát.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: WRS
  • Modell: TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T
  • Anyag: Kiváló minőségű akrilüveg
  • Szín: Átlátszó
  • Kompatibilitás: Honda X-ADV750
  • Szerelés: Könnyen felszerelhető

Miért Válassza az Idomok és Idomszettek Kategóriából?

Motoralkatrészek webáruházunkban széles választékban talál idomokat és idomszetteket, amelyek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készült. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak olyan termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

Ha ki szeretné hozni a maximumot motorjából, válassza a WRS Szélvédőt a Robogóhoz TOUR X-ADV750 CLEAR HO011T-t. Ez a szélvédő nemcsak a funkcionalitását növeli, hanem a motor kinézetét is jelentősen javítja. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű terméket, amely biztosítja a maximális védelmet és vezetési élményt minden időjárási körülmények között.

Rendelje meg most, és élvezze a zavartalan motorozás minden pillanatát!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda X-ADV 750 D ABS 2017, 2018, 2019, 2020

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges