MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909

Cikkszám:
862961
Gyári cikkszám:
MEK1909

85499.999942

67322.8346

85 500 Ft

Nettó: 67 323 Ft

MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909

Rendelhető
Rendelhető

MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909

Üdvözöljük webshopunkban, ahol motoralkatrész és motoros ruházat széles választékát kínáljuk. Most bemutatjuk Önnek a MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909-et, amelyet kifejezetten az igényes motorosok számára terveztek, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség és a stílus terén.

A termék részletes leírása:

A MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909 egy kiváló minőségű, motorkerékpárokra szánt rögzítő készlet, amely a Memphis Shades híres Batwing idomához készült. Ez a rögzítő rendszer lehetővé teszi az idom gyors és egyszerű felszerelését és eltávolítását, így könnyedén végezhet karbantartást vagy alakíthatja át a motorját anélkül, hogy sok időt kellene töltenie a szereléssel.

A Trigger-Lock technológiának köszönhetően ez a rögzítő készlet rendkívül biztonságos és stabil. Az alumínium alkatrészek polírozott felülete prémium megjelenést biztosít, amely tökéletesen illik bármilyen stílusú és színű motorkerékpárhoz. Ez a rögzítő készlet kompatibilis számos különböző motorkerékpár-modellel, így rugalmasságot és sokoldalúságot kínál Önnek.

Műszaki jellemzők:

  • Gyártó: MEMPHIS SHADES METRIC
  • Modell: MEK1909
  • Kompatibilitás: Számos motorkerékpár modellel kompatibilis
  • Anyag: Polírozott alumínium
  • Technológia: Trigger-Lock gyorsrögzítő rendszer
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Szélvédők > Alkatrész

Miért válassza a MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT-et?

A MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909 ideális választás minden motoros számára, akik kiváló minőségű és megbízható rögzítő rendszert keresnek. A termék előnyei közé tartozik a gyors és egyszerű telepítés, a stabil rögzítés, valamint a tartós és esztétikus kialakítás. Az idom biztonságos rögzítése nélkülözhetetlen, hogy motorozás közben ne zavarja semmi és nyugodtan koncentrálhasson az útra.

Ezen felül a MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT hosszú élettartamot garantál, ami biztosítja, hogy befektetése sok éven át szolgálja Önt. A kiváló minőségű anyagok ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a rendszeres használatnak. Ráadásul a polírozott felület nem csak szép, de könnyen karbantartható is, így motorkerékpárja mindig újként fog kinézni.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbat hozza ki motorjából a MEMPHIS SHADES METRIC MOUNTING KIT TRIGGER-LOCK BATWING-FAIRING POLISHED MEK1909 segítségével. Rendelje meg még ma a webshopunkban, és élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot, amit kínálunk. Garantáljuk a termék minőségét és a teljes elégedettséget.

Vásároljon most, és élvezze a motorozást teljes biztonságban és stílusban!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges