MEMPHIS SHADES HD SZÉLVÉDŐ SPOILER BATWING-FAIRING 6.5" FÜST SZÍNŰ MEP8541

Cikkszám:
862962
Gyári cikkszám:
MEP8541

58600.000021

46141.7323

58 600 Ft

Nettó: 46 142 Ft

MEMPHIS SHADES HD SZÉLVÉDŐ SPOILER BATWING-FAIRING 6.5" FÜST SZÍNŰ MEP8541

Rendelhető
Rendelhető

MEMPHIS SHADES HD SZÉLVÉDŐ SPOILER BATWING-FAIRING 6.5" FÜST SZÍNŰ MEP8541

A Memphis Shades HD Szélvédő Spoiler Batwing-Fairing 6.5" Füst Színű MEP8541 kifejezetten motorkerékpárosok számára tervezett prémium kategóriás kiegészítő. Ez a szélvédő nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának, hanem kiváló szélvédelmet biztosít hosszú utazások során is.

Főbb jellemzők

  • Minőségi anyagok: A szélvédő kiváló minőségű, tartós és ellenálló anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Stílusos design: A füst színű kialakítás nemcsak modern és elegáns megjelenést biztosít, hanem fokozza a motor aerodinamikáját is.
  • Könnyű felszerelés: A szélvédő könnyen és gyorsan felszerelhető, melyhez részletes útmutató is tartozik.
  • Kanyarodási stabilitás: A spoiler kialakítása javítja a motor stabilitását kanyarodás közben, ami fokozza a biztonságot és a vezetési élményt.
  • Védelmi funkciók: Hatékonyan védi a motorost a széltől, esőtől és egyéb időjárási viszontagságoktól.

A Memphis Shades márka híres a motorkerékpáros kiegészítők piacán a megbízhatóságáról és a termékei prémium minőségéről. A MEMPHIS SHADES HD SZÉLVÉDŐ SPOILER BATWING-FAIRING 6.5" FÜST SZÍNŰ MEP8541 sem kivétel ez alól, hiszen nemcsak a tökéletes megjelenést garantálja, hanem a hosszú távú kényelmet is. Ez a modell különösen ajánlott túramotorosoknak, akik hosszú utakra készülnek, de azoknak is, akik egyszerűen csak szeretnék fokozni motorjuk stílusát és teljesítményét.

Felszerelési útmutató

A szélvédő felszereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre. Egyszerűen követnie kell az alábbi lépéseket:

  1. Válassza le a régi szélvédőt, ha van ilyen.
  2. Helyezze fel az új Memphis Shades HD Szélvédő Spoiler Batwing-Fairing 6.5" szélvédőt a rögzítési pontokra.
  3. Rögzítse szilárdan a mellékelt csavarokkal és alátétekkel.
  4. Ellenőrizze, hogy minden csavar szorosan van-e meghúzva.
  5. Végezzen próbaútra, hogy megbizonyosodjon a szélvédő megfelelő működéséről és rögzítéséről.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a felszerelési folyamat során, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk a megfelelő útmutatással és támogatással.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és rendelje meg a Memphis Shades HD Szélvédő Spoiler Batwing-Fairing 6.5" Füst Színű MEP8541 szélvédőt most! Webshopunk gyors és biztonságos kiszállítást biztosít, így Ön mielőbb élvezheti új kiegészítőjét. Legyen szó hosszú túrákról vagy egyszerű napi ingázásról, ez a szélvédő tökéletes társ lesz minden út során.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges