UFO Radiátor Borítók Fehér KTM KT03084#047

Gyártó:
Cikkszám:
988657
Gyári cikkszám:
KT03084#047

25099.999965

19763.7795

25 100 Ft

Nettó: 19 764 Ft

UFO Radiátor Borítók Fehér KTM KT03084#047

  • Fehér
Rendelhető
Rendelhető

UFO Radiátor Borítók Fehér KTM KT03084#047

Ha egy igazán prémium minőségű radiátor borítót keresel KTM motorodhoz, akkor az UFO Radiátor Borítók Fehér KTM KT03084#047 a tökéletes választás számodra. Ez a termék a jól ismert UFO márkától származik, amely hosszú évek óta megbízható és innovatív megoldásokat kínál a motorosok számára.

Ezek a radiátor borítók kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják a tartósságot és az ellenállóságot. A fehér szín elegáns és modern megjelenést kölcsönöz motorodnak, miközben maximális védelmet biztosít a radiátornak a sérülések ellen. A termék kifejezetten a KTM KT03084#047 modellhez lett tervezve, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik, és nem igényel semmilyen további módosítást.

A borítók könnyen felszerelhetők, és minden szükséges szerelési elemet tartalmaznak. Az erős és tartós konstrukció lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesd a maximális védelmet. A aerodinamikus kialakítás hozzájárul a motor teljesítményének megtartásához, miközben a levegőáramlást is optimalizálja, így segítve a motor hűtését.

Az UFO Radiátor Borítók Fehér KTM KT03084#047 kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni motorjuk drága radiátorát a kövek, sár és egyéb szennyeződések okozta sérülésektől. A kiváló minőségű anyagok és a precíz tervezés teszi ezt a terméket megbízhatóvá és hosszú élettartamúvá.

A webshopunkban számos további motoralkatrész és kiegészítő található, amelyekkel még teljesebbé teheted motorod megjelenését és teljesítményét. Legyen szó bármilyen típusú motoros felszerelésről vagy alkatrészről, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kedvező áron juthass hozzá a legjobb termékekhez!

Válaszd az UFO Radiátor Borítók Fehér KTM KT03084#047 terméket, és élvezd a prémium minőség és a stílusos design előnyeit. Részletes termékleírást és műszaki információkat találsz weboldalunkon, valamint lehetőséged van gyors és biztonságos online rendelésre is.

Miért válaszd az UFO radiátor borítót? Mert azok motorosok számára készült, akik nem érik be kevesebbel mind a megjelenés, mind a védelem tekintetében. A kiváló minőségű anyagoknak és az innovatív tervezésnek köszönhetően ezek a borítók maximális védelmet és egyedi stílust biztosítanak motorodnak.

Nézz szét további termékeink között, és találd meg a számodra legmegfelelőbb alkatrészeket és kiegészítőket. A megrendelések gyors kiszállítása és a kiváló ügyfélszolgálat garantált webáruházunkban.

Cikkszám: 988657
Gyári cikkszám: KT03084#047
#Szín Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges