UFO RADIÁTOR BORÍTÁSOK KTM SX/SX-F/EXC (FEKETE * NARANCSSÁRGA * FEHÉR) KT03084

Gyártó:
Cikkszám:
871083
Gyári cikkszám:
KT03084

24899.999984

19606.2992

24 900 Ft

Nettó: 19 606 Ft

UFO RADIÁTOR BORÍTÁSOK KTM SX/SX-F/EXC (FEKETE * NARANCSSÁRGA * FEHÉR) KT03084

  • Fekete
  • Fehér
  • Narancs
Érdeklődjön
Rendelhető

UFO Radiátor Borítások KTM SX/SX-F/EXC (Fekete * Narancssárga * Fehér) KT03084

Ha a legjobbat keresed motorod számára, akkor az UFO Radiátor Borítások KTM SX/SX-F/EXC szériához a tökéletes választás. Ezek a borítások többféle színben elérhetők, beleértve a feketét, narancssárgát és fehéret, így biztosan megtalálod az egyéniségedhez a legmegfelelőbb stílust.

Miért válaszd az UFO Radiátor Borításokat?

Az UFO a motorkerékpár felszerelések és tartozékok vezető gyártója, amely kiváló minőségű alapanyagokat és innovatív tervezési technikákat alkalmaz, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt és tartósságot. Ezek a borítások speciálisan a KTM SX/SX-F/EXC modellekhez készültek, így tökéletesen illeszkednek motorodhoz.

  • Anyag: Kiváló minőségű műanyag, ami nem csak strapabíró, de könnyű is.
  • Illeszkedés: Pontos illeszkedés a KTM SX/SX-F/EXC modellekhez, ami megakadályozza az inogást és lötyögést.
  • Színek: három szín közül választhatsz: fekete, narancssárga és fehér, hogy motorod megjelenése igazán egyedi legyen.
  • Védelem: Hatékony védelmet nyújt a radiátorod számára a kavicsok, sár, és egyéb törmelékek ellen.

Telepítés és Kompatibilitás

A borítások telepítése egyszerű és gyors. Mivel specifikusan a KTM SX/SX-F/EXC modellekhez készültek, nem kell fúrások vagy egyéb átalakítások miatt aggódnod. A precíz tervezés és pontos illeszkedés biztosítja, hogy rövid idő alatt elvégezhesd a cserét.

Az UFO Márkáról

Az UFO 1977 óta van jelen a motorkerékpár iparban, és azóta is folyamatosan az innováció élvonalában jár. A vállalat célja, hogy mindig a legmodernebb és legjobb minőségű termékeket kínálja vásárlóinak. Az UFO termékei világszerte elismertek, és a motorkerékpáros közösség rendkívüli megbízhatóságuk és minőségük miatt kedvencei.

Vásárlói Vélemények

A vásárlói visszajelzések alapján az UFO Radiátor Borítások az egyik legjobb választás a KTM tulajdonosok számára. A vevők különösen dicsérik a kivitelezés minőségét, az egyszerű telepíthetőséget és a borítások tartósságát.

Rendeld Meg Most!

Ne várj tovább, rendeld meg az UFO Radiátor Borításokat még ma, és emeld motorod megjelenését és védelmét egy új szintre! Böngéssz további termékeink között, hogy megtaláld a legjobb kiegészítőket és felszereléseket motorodhoz.

Figyelem! Ügyelj rá, hogy a megfelelő modellt válaszd ki. Ez a termék specifikusan a KTM SX/SX-F/EXC modellekhez készült, és nem biztos, hogy kompatibilis más motormárkákkal vagy modellekkel.

Cikkszám: 871083
Gyári cikkszám: KT03084
#Szín Fekete
#Szín Narancs
#Szín Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges