X-GRIP Kézvédő-Matrica Készlet Husqvarna 2020-ra optimalizált zöld/fekete XG-2336

Gyártó:
Cikkszám:
970530
Gyári cikkszám:
XG-2336

8899.99998

7007.8740

8 900 Ft

Nettó: 7 008 Ft

X-GRIP Kézvédő-Matrica Készlet Husqvarna 2020-ra optimalizált zöld/fekete XG-2336

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kézvédő-Matrica Készlet Husqvarna 2020-ra optimalizált zöld/fekete XG-2336

Fedezze fel a teljesítmény és stílus új dimenzióját a X-GRIP Kézvédő-Matrica Készlet segítségével, amely kifejezetten a 2020-as Husqvarna modellekhez lett optimalizálva. Ez az egyedülálló zöld/fekete színkombináció nem csupán vizuális élményt nyújt, hanem komoly védelmet is biztosít a keze számára, amikor terepen motorozik.

Kiváló minőség és tartósság

A X-GRIP márka híres a csúcsminőségű anyagok felhasználásáról és a precíz kialakításáról. A matricák ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek, így hosszú távon is megőrzik esztétikai és funkcionális értékeiket. A speciálisan kifejlesztett ragasztóréteg biztosítja, hogy a matricák stabilan helyükön maradjanak, még a legkeményebb motorozási körülmények között is.

Könnyű felhelyezés

A matricák felhelyezése egyszerű és gyors, akár otthoni körülmények között is könnyedén elvégezhető. A pontos illesztés és a kiváló minőségű ragasztóréteg garantálja, hogy a matricák tökéletesen illeszkedjenek a kézvédők formájához. A csomagban található részletes útmutatónak köszönhetően még a kezdő motorosok számára is gond nélkül elvégezhető a folyamat.

Stílusos megjelenés

A zöld/fekete színkombináció modern és dinamikus kinézetet kölcsönöz a motorkerékpárjának. Ezzel a kézvédő-matrica készlettel egyedivé teheti a motorját, kiemelve annak sportos karakterét és személyre szabott megjelenését. A Husqvarna 2020-as modellekhez optimalizált kialakítás biztosítja, hogy a matrica tökéletesen illeszkedjen a motorkerékpár dizájnjához.

Fokozott védelem

A X-GRIP Kézvédő-Matrica nem csak esztétikai kiegészítő, hanem jelentős védelmi funkciókkal is rendelkezik. Megvédi a kézvédőket a karcolásoktól, kopásoktól és egyéb sérülésektől, amelyeket a terepmotorozás során ezeken a területeken tapasztalhat. Emellett lehetővé teszi, hogy a kéz stabilabban és biztonságosabban álljon a kézvédőkön, növelve ezzel a motorozás biztonságát.

Összefoglalás

Összességében a X-GRIP Kézvédő-Matrica Készlet a 2020-as Husqvarna modellekre optimalizált zöld/fekete kivitelezésben tökéletes választás mindazoknak, akik nem csupán a funkcionalitást, hanem a stílust és a tartósságot is szem előtt tartják. Válassza ezt a kiváló minőségű terméket, és emelje a motorozási élményét új szintre!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges