OXA Hard Enduro Edition kipufogódob matrica 40914 / 0040914

Gyártó:
Cikkszám:
992290
Gyári cikkszám:
40914 / 0040914

8399.999964

6614.1732

8 400 Ft

Nettó: 6 614 Ft

OXA Hard Enduro Edition kipufogódob matrica 40914 / 0040914

Rendelhető
Rendelhető

OXA Hard Enduro Edition Kipufogódob matrica 40914 / 0040914

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoros kiegészítőket és alkatrészeket találja! Bemutatjuk Önnek az OXA Hard Enduro Edition kipufogódob matricát , cikkszáma: 40914 / 0040914. Ez a kiváló minőségű matrica nem csupán látványos kiegészítője lehet motorjának, hanem védi is azt a külső sérülésektől és kopástól.

Termékleírás

Az OXA márka mindig is híres volt a megbízhatóságáról és a kiváló minőségű motoros kiegészítőiről. Ezt a matrica modellt különösen az enduro motorok szerelmeseinek ajánljuk. A OXA Hard Enduro Edition kipufogódob matrica kialakításánál fogva tökéletesen illeszkedik a kipufogódobhoz, és emlékezetes, egyedi megjelenést biztosít.

Főbb tulajdonságai:

  • Magas minőségű anyag: Az OXA matrica tartós, hőtűrő és időjárásálló anyagból készült, így hosszú élettartamot garantál.
  • Könnyű felhelyezés: A matrica ragasztórétege erős és könnyen alkalmazható, amit bárki egyszerűen felhelyezhet otthon is, különösebb szakértelem nélkül.
  • Modern dizájn: A matrica dinamikus, sportos megjelenést kölcsönöz motorjának, ami igazán kiemeli majd a többi közül.
  • Védő funkció: A matrica nem csak esztétikai célt szolgál, hanem védelmet is nyújt a karcolások, kopások és kisebb sérülések ellen.

Miért válassza az OXA Hard Enduro Edition matricát?

Az OXA márka matrica termékei kiemelkedő helyet foglalnak el a piacon. Az enduro motorosok különösen nagyra értékelik a matrica tartósságát és ellenálló képességét a nehéz terepviszonyok között is. A 40914 / 0040914 cikkszámú matrica tökéletes választás mindazok számára, akik fönntartható és stílusos védelmet akarnak biztosítani motorjuknak.

Hogyan helyezze fel a matricát?

Ez a termék könnyen felhelyezhető, így nem szükséges szakember segítségét igénybe venni. Íme néhány egyszerű lépés:

  1. Tisztítsa meg alaposan a kipufogódob felületét, ahol a matrica lesz.
  2. Győződjön meg róla, hogy a felület teljesen száraz.
  3. Helyezze a matricát a kívánt pozícióba.
  4. Gyengéden nyomja rá a matricát a felületre, biztosítva, hogy minden rész megfelelően tapadjon.
  5. Használjon egy puha kendőt vagy szivacsot a légrések eltávolításához.

Ha további kérdése van a felhelyezéssel vagy a termék használatával kapcsolatban, bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

Rendelés és Szállítás

Az OXA Hard Enduro Edition kipufogódob matrica rendelése egyszerű és gyors. Webshopunkban pár kattintással leadhatja rendelését, és az általunk kínált különböző szállítási lehetőségek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll segíteni bármilyen kérdés vagy probléma esetén, hogy biztosítsa az Ön elégedettségét.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy motorja megkapja a megérdemelt extra védelmet és stílust az OXA Hard Enduro Edition kipufogódob matrica segítségével! Rendeljen most, és élvezze a megbízhatóságot és a minőséget, amit csak az OXA nyújthat.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges