X-GRIP Grafikai szett XG-Design #19 HUSQVARNA zöld/fehér XG-2037

Gyártó:
Cikkszám:
970538
Gyári cikkszám:
XG-2037

73299.999958

57716.5354

73 300 Ft

Nettó: 57 717 Ft

X-GRIP Grafikai szett XG-Design #19 HUSQVARNA zöld/fehér XG-2037

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros ruházat világában! A X-GRIP Grafikai szett XG-Design #19 HUSQVARNA zöld/fehér XG-2037 tökéletes választás minden egyes HUSQVARNA tulajdonos számára, aki szeretné kiemelni motorját a tömegből. Ez a grafikai szett nem csak egyedülálló megjelenést biztosít, hanem kiváló minőségével és tartósságával is lenyűgözi az embert.

Kiemelkedő Tulajdonságok:

  • Egyedi Design: A zöld és fehér színek tökéletes kombinációja biztosítja, hogy motorod mindig kitűnjön a tömegből.
  • Kiváló Minőség: Az X-GRIP termékei közismerten tartósak és megbízhatóak, így hosszú távon is megőrzik eredeti állapotukat.
  • Egyszerű Felhelyezés: A szett könnyen telepíthető, így gyorsan és egyszerűen új külsőt varázsolhatsz HUSQVARNA motorodra.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a HUSQVARNA motorokhoz tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést.
  • Víz- és UV-álló: Az anyag ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így motorod mindig újszerű marad.

Miért válaszd az X-GRIP Grafikai szettet?

Az X-GRIP egy elismert márka a motoralkatrészek piacán, amely a minőség és a teljesítmény terén is kiemelkedik. A grafikai szettjeik a legmodernebb technológiával készülnek, így garantálva a tartósságot és az esztétikus megjelenést. A HUSQVARNA tulajdonosok számára pedig különösen előnyös, mivel a szettek kifejezetten ezekhez a motorokhoz lettek tervezve, figyelembe véve minden apró részletet.

Könnyű telepítés és karbantartás:

Az X-GRIP Grafikai szett XG-Design #19 HUSQVARNA zöld/fehér XG-2037 úgy lett kialakítva, hogy a telepítése a lehető legkönnyebb legyen, még akkor is, ha nem vagy szakértő. A csomag tartalmaz minden szükséges eszközt és részletes leírást a telepítéshez. Emellett az anyag minősége lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és karbantartást, így motorod mindig a legjobb formáját hozhatja.

Stílus és funkcionalitás:

Ez a grafikai szett nem csak a motorod megjelenését javítja, hanem védelmet is nyújt a karcolások és sérülések ellen. Az anyaga rendkívül ellenálló, így garantáltan hosszú élettartamú. A zöld és fehér színkombináció pedig modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz motorodnak, amit minden motoros megirigyelne.

Versenyzésre is tökéletes:

Ha versenyezni szeretnél, az X-GRIP Grafikai szett a legjobb választás. Az anyagának és kialakításának köszönhetően ellenáll az extrém körülményeknek, így nem csak hétköznapi használatra, hanem versenypályán is remekül megállja a helyét.

Következtetés:

Az X-GRIP Grafikai szett XG-Design #19 HUSQVARNA zöld/fehér XG-2037 az egyik legjobb választás a HUSQVARNA motorosok számára. Kiemelkedő minőség, stílusos megjelenés és tartósság jellemzi. Ne habozz, rendeld meg még ma, és varázsolj új életet motorodba!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges