X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #20 KTM fekete/fehér XG-2220

Gyártó:
Cikkszám:
970532
Gyári cikkszám:
XG-2220

73299.999958

57716.5354

73 300 Ft

Nettó: 57 717 Ft

X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #20 KTM fekete/fehér XG-2220

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #20 KTM fekete/fehér XG-2220

Az X-GRIP egy piacvezető márka a motoralkatrészek és kiegészítők terén, amely a legkiválóbb minőségű termékeket kínálja motorosoknak szerte a világon. Az X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #20 KTM fekete/fehér XG-2220 egy exkluzív és figyelemfelkeltő grafikai csomag, amely kifejezetten a KTM motorkerékpárok számára készült.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Magas minőség: Az X-GRIP termékek minőségét világszerte elismerik. Az XG-Design #20 grafikai készlet kiváló anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és kiváló megjelenést biztosítanak a motorodnak.
  • Stílusos megjelenés: A fekete/fehér színhasználat elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárodnak, így garantáltan kitűnsz a tömegből.
  • Könnyű telepítés: Az X-GRIP grafikai készlet könnyen felszerelhető, így nem kell órákat töltened a telepítéssel. Minden szükséges önragasztó szalag és leírás mellékelve van, hogy a folyamat zökkenőmentes legyen.
  • Ellenálló képesség: A grafikai készlet úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a legextrémebb körülményeknek, legyen szó poros utakról vagy esős időjárásról. Az anyagok UV-állóak, így idővel sem fakulnak.

A X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #20 ideális választás mindazok számára, akik szeretnék felújítani motorkerékpárjuk megjelenését, illetve egyéni stílust szeretnének kölcsönözni neki. Különösen ajánlott azoknak a KTM motorkerékpár-tulajdonosoknak, akik a tökéletes kinézetre törekednek.

Miért válaszd az X-GRIP Grafikai készletet?

Az X-GRIP nem csak a minőséget és a megbízhatóságot helyezi előtérbe, hanem a praktikumot és a könnyű használatot is. Az XG-Design #20 a KTM motorkerékpárok számára készült, és tökéletesen illeszkedik azokhoz, így minimalizálva a telepítési időt és az esetleges hibák lehetőségét.

Ezzel a grafikai készlettel nem csak esztétikailag újíthatod meg motorod külsejét, hanem növelheted annak értékét és élettartamát is. A kiváló anyagoknak köszönhetően hosszú évekig élvezheted az új megjelenést, különösebb karbantartás nélkül.

Hol vásárolhatod meg?

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Webshopunkban, amely a motoralkatrészek és motoros felszerelések széles választékát kínálja, az X-GRIP Grafikai készlet XG-Design #20 KTM fekete/fehér XG-2220 mindig elérhető. Rendelésedet gyorsan és biztonságosan feldolgozzuk, hogy minél előbb élvezhesd az új grafikai készletedet.

Ne habozz, frissítsd fel motorkerékpárod megjelenését az X-GRIP grafikai készleteivel, és élvezd a prémium minőséget és stílust minden alkalommal, amikor az útra indulsz!

Specifikációk

  • Gyártó: X-GRIP
  • Modell: XG-Design #20
  • Szín: Fekete/fehér
  • Termékkód: XG-2220
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges