X-GRIP Felni védő-matrica készlet, fekete 21" & 18"/19" első & hátsó XG-2678-001

Gyártó:
Cikkszám:
987414
Gyári cikkszám:
XG-2678-001

18299.999976

14409.4488

18 300 Ft

Nettó: 14 409 Ft

X-GRIP Felni védő-matrica készlet, fekete 21" & 18"/19" első & hátsó XG-2678-001

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP Felni védő-matrica készlet ideális választás minden motoros számára, aki meg kívánja óvni motorkerékpárjának felnijeit a sérülésektől és a kopástól. Ez a készlet különösen hasznos azoknak, akik terepen közlekednek, ahol a felnit érő fizikai behatások gyakoriak. A matrica szett fekete színben érhető el, és alkalmas 21 colos első, valamint 18 és 19 colos hátsó felniméretekhez.

Az X-GRIP gyártó termékeinek minősége kiemelkedő, és ez alól a termék sem kivétel. Kiemelkedő tartóssága és ellenállóképessége révén megőrzi a felni újszerű állapotát. A matrica speciális anyagának köszönhetően ellenáll a víznek, a sárnak és az UV sugárzásnak, így biztosítja a hosszú élettartamot és a hosszan tartó védelmet.

A Webshopunk, amely a motoralkatrészekre és motoros ruházatra specializálódott, büszkén kínálja ezt a terméket, mely tökéletesen megfelel az igényes motorosok számára. Az X-GRIP felnivédő matrica készlet könnyen alkalmazható és eltávolítható, így anélkül végezhető el a telepítés, hogy bármilyen speciális szerszámra vagy szakértelemre volna szükség.

Termék jellemzői:

  • Szín: Fekete
  • Első felni méret: 21 col
  • Hátsó felni méret: 18/19 col
  • Gyártó: X-GRIP
  • Termékkód: XG-2678-001
  • Anyag: Ellenálló, UV sugárzásnak, víznek és sárnak ellenálló műanyag
  • Telepítés: Könnyen alkalmazható és eltávolítható

Ez a felnivédő matrica szett ideális minden motoros számára, aki gyakran közlekedik nehéz terepviszonyok között, ahol a felnit érő hatások gyakoriak. Az egyszerű telepítés és eltávolítás lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén alkalmazza a terméket, és megőrizze motorkerékpárja esztétikai és funkcionális értékét.

Engedje meg, hogy Ön is megtapasztalja a X-GRIP felni védő-matrica készlet előnyeit, és élvezze motorkerékpárja megjelenését és védelmét hosszú távon. Rendelje meg még ma, és fedezze fel, hogyan lehet egyszerűen és hatékonyan védeni szeretett járművét!

Webshopunkban mindig a legújabb és legjobb minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket találja, hogy motorozási élményét maximalizálhassa. Látogasson el hozzánk, és válassza a legjobb termékeket motorkerékpárjához!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges