FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841

Gyártó:
Cikkszám:
897174
Gyári cikkszám:
014841

8100.000056

6377.9528

8 100 Ft

Nettó: 6 378 Ft

FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841

Rendelhető
Rendelhető

FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Matricák idomszettre > Fólia / Matrica

Gyártó: FMF

A FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841 egy kiváló minőségű matricakészlet, amely a motorod megjelenését egy magasabb szintre emeli. Ezek a matricák nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem praktikus védelmet is nyújtanak a motor karosszériájának a sérülések és karcolások ellen.

A szakértők is elismerik, hogy a motoros matrica készletek, mint amelyeket az FMF kínál, sokkal többet jelentenek pusztán divatos kiegészítőknél. Ezek a matricák tartós, prémium minőségű anyagból készülnek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt minden időjárási körülmény között. Az FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841 specifikusan a Factory 4.1 RCT kipufogórendszerhez lett tervezve, garantálva a tökéletes illeszkedést és a könnyű telepítést.

Ez a matricakészlet nemcsak megjelenésében, hanem funkcionalitásában is kiemelkedő. A prémium minőségű anyagoknak köszönhetően ezek a matricák ellenállnak a hőnek, a napsugárzásnak, az esőnek és minden egyéb környezeti hatásnak, ami egy hosszú motorozás során éri a járművet. Az időjárásálló tulajdonságok mellett a matricák ragasztója is kivételesen erős, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú időn át a helyükön maradnak.

A design tekintetében az FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841 modern és stílusos megjelenésével kiemelkedik a többi motoros matrica közül. Az erős színek és a menő grafikai elemek garantáltan felhívják magukra a figyelmet, és motorod egyedi, sportos megjelenést kap. Az FMF márkaneve pedig önmagában is garancia a minőségre, így bizalommal vásárolhatod meg ezt a terméket.

Ez a matricakészlet ideális választás minden motorrajongó számára, akik szeretnék fokozni motorjuk esztétikai értékét és egyben megvédeni azt a mindennapi használat során fellépő viszontagságoktól. Könnyen felszerelhető és cserélhető, így akár szezononként megújíthatod motorod megjelenését egy friss, új szettel. Ne maradj le erről a kiváló minőségű, stílusos és funkcionális matricakészletről!

Rendeld meg még ma az FMF DECAL FCTRY 4.1 RCT REPL 014841 matricakészletet webshopunkból, és élvezd a motorod új és egyedi kinézetét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges