FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012

Gyártó:
Cikkszám:
883872
Gyári cikkszám:
10-38012

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012

Rendelhető
Rendelhető

FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012 - A motorosok számára elengedhetetlen kiegészítő, amely kiemelkedő védelmet és stílust nyújt. Ezt az első villa védőt a FACTORY EFFEX gyártja, amely híres a kiváló minőségű motoralkatrészek és kiegészítők gyártásáról.

A FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012 a legmagasabb szintű védelmet biztosítja az első villa számára, megóvva azt az esetleges karcolásoktól, ütésektől és más fizikai sérülésektől. Ez a termék kiváló minőségű karbon anyagból készült, ami maximális tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

Ez az első villa védő nem csupán praktikus, hanem esztétikai értelemben is értéket képvisel. A karbon anyag miatt a motor sportos és modern megjelenést kap, amely minden motoros számára vonzó lehet. A termék tökéletesen illeszkedik a KYB első villákhoz, így nem kell aggódnod a kompatibilitás miatt.

Az egyszerű telepítés fontos szempont volt a tervezés során. A FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012 könnyen és gyorsan felszerelhető, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Ezt a terméket kifejezetten az aktív és szenvedélyes motorosok számára tervezték, akik értékelik a megbízható és esztétikus kiegészítőket.

Azoknak a motorosoknak, akik a legjobb minőségű alkatrészeket keresik, a FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012 kiváló választás. Ez a termék garantáltan fokozza a motor teljesítményét és megjelenését, miközben megóvja az alkatrészeket a mindennapi kopástól és sérüléstől.

  • Anyaga: Kiváló minőségű karbon.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a KYB első villákhoz tervezve.
  • Telepítés: Egyszerű és gyors telepítés, nem igényel speciális szerszámokat.
  • Gyártó: FACTORY EFFEX, a motoralkatrészek és kiegészítők piacának neves szereplője.

Válaszd a FACTORY EFFEX FORKSHIELD FX CARBON KYB 10-38012-t, ha fontos számodra, hogy motorod a legjobb és legszebb legyen! Böngészd webshopunk további kínálatát is, ahol számos más motoralkatrész és kiegészítő vár rád!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett