D'COR VISUALS Felső Villa Matrica SHOWA RD 40-80-104

Gyártó:
Cikkszám:
984588
Gyári cikkszám:
40-80-104

7899.999948

6220.4724

7 900 Ft

Nettó: 6 220 Ft

D'COR VISUALS Felső Villa Matrica SHOWA RD 40-80-104

Rendelhető
Rendelhető

D'COR VISUALS Felső Villa Matrica SHOWA RD 40-80-104

A D'COR VISUALS Felső Villa Matrica SHOWA RD 40-80-104 a motorosok számára készült magas minőségű dekorációs elem, mely nemcsak esztétikailag, hanem praktikusan is kiemeli a motorját. Ez a matrica különösen a SHOWA villa modellekhez lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a 40-80-104-es számú RD (Rally Design) sorozathoz.

Egy jól karbantartott és dekorált motorkerékpár nemcsak szemet gyönyörködtető, de a tulajdonosa büszkeségét is növeli. A D'COR VISUALS márka ismert a motoros matricák és grafikai elemek piacán, hiszen mindig magas minőséget és tartósságot nyújt. Nincs ez másképp a Felső Villa Matrica SHOWA RD 40-80-104 esetében sem, ami tartós anyagból készült, hogy ellenálljon a motorozás közbeni megterheléseknek, valamint a különböző időjárási körülményeknek.

Jellemzők:

  • Speciális tervezésű matrica: A matrica kifejezetten a SHOWA villa modellekhez lett megtervezve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik.
  • Csúcskategóriás anyagminőség: A termék strapabíró anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is.
  • Könnyű felszerelés: Az öntapadó hátlap lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, nincs szükség külön szerszámokra.
  • Vizualis túlfényes/matt opciók: Választható fényes vagy matt kivitelben, hogy a motorja stílusához tökéletesen passzoljon.
  • Könnyű karbantartás: A matrica könnyen tisztítható, így motorkerékpárja mindig szép és ápolt maradhat.

A D'COR VISUALS elkötelezett amellett, hogy a motorosok a legjobb minőségű termékeket kapják, amelyek nemcsak esztétikai értékkel bírnak, hanem funkcionálisan is kiemelkedők. A Felső Villa Matrica ideális választás minden motoros számára, aki szeretné motorját egyedivé és látványossá tenni. A matrica felhelyezése egyszerű, az anyagok prémium minősége pedig garantálja, hogy a termék hosszú ideig szolgálja majd Önt.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy motorját feldíszítse ezzel a magas minőségű matricával, és emelje ki a motorjának egyedi stílusát. Látogasson el webshopunkba, és válassza ki a legmegfelelőbb matricakészletet motorjához!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges