BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7

Gyártó:
Cikkszám:
866541
Gyári cikkszám:
5049/10/7

2490.47

1961.0000

2 490 Ft

Nettó: 1 961 Ft

BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7

Rendelhető
Rendelhető

BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7

A BLACKBIRD RACING ONE SERIES széria egy igazán kivételes termékcsalád, amely a motorosok igényeire lett fejlesztve. Ha egyedi és feltűnő számokat szeretnél a motorodon, akkor a BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7 a legjobb választás.

Kiemelt jellemzők:

  • Prémium minőség: A BLACKBIRD RACING hírneve biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű anyagokat használják fel a matricák gyártásához, így biztos lehetsz benne, hogy tartós és ellenálló terméket kapsz.
  • Különleges dizájn: A fehér színű #7-es számok letisztult és esztétikus megjelenést kölcsönöznek motorodnak.
  • Könnyű felhelyezés: Az öntapadós felület megkönnyíti a matricák felhelyezését, még akkor is, ha nem vagy gyakorlott.
  • Élettartam: Az UV-álló és vízálló anyagnak köszönhetően hosszú ideig élvezheted a matricák eredeti színét és formáját.

Miért fontosak a minőségi matricák?

A motorosok számára nem csak az esztétika számít, hanem a funkcionalitás és a tartósság is. Egy megbízható matrica segít megőrizni a motor egyediségét, és kiemeli annak stílusát. A BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7 mindezt biztosítja számodra.

Részletes leírás:

A BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7 készlet három darab fehér színű, #7-es szerszám matricát tartalmaz. Az öntapadós hátlap lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén felhelyezd motorodra. Ideális választás mind amatőr, mind profi motorosok számára, akik szeretnék, hogy motorjuk megjelenése egyedi és figyelemfelkeltő legyen.

A termék speciálisan úgy lett tervezve, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, az UV-sugárzásnak, az esőnek és a szélnek. Ez különösen fontos, hiszen egy versenypályán vagy terepen nincs idő arra, hogy folyamatosan cserélgesd a matrica készletet. A BLACKBIRD RACING termékei biztosítják, hogy a verseny alatt vagy akár a hétköznapi motorozás során is mindig a legjobb formádat mutathasd.

Hol alkalmazható?

Ez a matrica készlet számos motor típusra alkalmas, legyen szó terepmotorokról, versenymotorokról vagy akár utcai motorokról. A felhasználási lehetőségek széles spektrumát kínálja, így biztosan megtalálod a megfelelőt saját motorodhoz.

Összegzés:

Ha fontos számodra a motorod megjelenése és minőségi kiegészítőket keresel, akkor a BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #7 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/7 egy tökéletes választás. Kiváló minőség, tartósság és egyszerű felhelyezés jellemzi ezt a terméket. Ne habozz, válaszd a BLACKBIRD RACING termékeit és emeld motorod stílusát új szintre!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges