BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #1 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/1

Gyártó:
Cikkszám:
866542
Gyári cikkszám:
5049/10/1

2490.47

1961.0000

2 490 Ft

Nettó: 1 961 Ft

BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #1 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/1

Rendelhető
Rendelhető

A BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #1 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/1 egy kiváló minőségű, professzionális termék, amelyet kifejezetten motorkerékpár rajongóknak és versenyzőknek fejlesztettek ki. Ez a számokból álló matrica szett tökéletes választás mindazok számára, akik motorjuk megjelenését egyedi és látványos megoldásokkal szeretnék feldobni.

Ez a három darabos csomag fehér számokat tartalmaz, amelyeket egyszerűen felragaszthat a motor idomaira. A BLACKBIRD RACING ismert a kiváló minőségű termékeiről, és ez a matrica sem kivétel. A matrica rendkívül tartós, ellenáll a külső hatásoknak, mint például az időjárás viszontagságai, uv-sugárzás és az igénybevétel negatív hatásai. Ez garantálja, hogy hosszú időn keresztül megőrzi eredeti állapotát, és nem kopik le vagy fakul meg idővel.

A matrica felhelyezése rendkívül egyszerű, és nem igényel különösebb szakértelmet. A hátoldalon található erős ragasztóréteg biztosítja a stabil rögzítést, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a matrica menet közben leesik vagy elmozdul. A precíz vágásnak köszönhetően a matricák tökéletesen illeszkednek bármilyen motor idomaira.

A termék különleges jellemzői közé tartozik még, hogy a BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #1 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/1 matricák ellenállnak az olajnak és más vegyi anyagoknak is, amelyek károsíthatják a motor festését vagy idomjait. Ez fokozza a termék élettartamát és megbízhatóságát.

Ha szeretne egy igazán látványos és professzionális megjelenést motorjának, akkor ez a matrica szett ideális választás. Az egyes darabok mérete és formája tökéletesen igazodik a különböző motor típusokhoz és idomokhoz, így nincs szükség bíbelődésre vagy szabásra.

Összességében a BLACKBIRD RACING ONE SERIES NUMBER #1 ADHESIVE 3 PACK WHITE 5049/10/1 egy prémium kategóriás termék, amely minden szempontból kielégíti a motorosok igényeit. Legyen szó hobbi motorozásról vagy versenyzésről, ezek a szám matricák garantálják a professzionális megjelenést és a maximális teljesítményt. Ne habozzon, tegye különlegessé motorját ezzel a kiváló minőségű matricával!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges