BLACKBIRD RACING Dream 4 Graphics Kit DR4 FC/TC 19-2615N

Gyártó:
Cikkszám:
977208
Gyári cikkszám:
2615N

34900.00005

27480.3150

34 900 Ft

Nettó: 27 480 Ft

BLACKBIRD RACING Dream 4 Graphics Kit DR4 FC/TC 19-2615N

Rendelhető
Rendelhető

BLACKBIRD RACING Dream 4 Graphics Kit DR4 FC/TC 19-2615N

Üdvözöljük weboldalunkon, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és motoros ruházat várják Önt! Bemutatjuk a BLACKBIRD RACING Dream 4 Graphics Kit DR4 FC/TC 19-2615N matricakészletet, amely az egyik legnépszerűbb termékünk. Ez a grafikai készlet kifejezetten a 2019 utáni Husqvarna FC és TC típusokhoz készült, és a motorja megjelenésének tökéletes kiegészítője lehet.

Termékjellemzők

  • Kiváló minőségű anyagok: A BLACKBIRD RACING termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási körülményeknek és a kopásnak egyaránt.
  • Egyedi design: A Dream 4 Graphics Kit egyedi és modern designnal rendelkezik, amely minden motoros figyelmét felkelti.
  • Egyszerű felhelyezés: Az idomszettre való matricák könnyen és gyorsan felhelyezhetők, ami időt és energiát takarít meg Önnek.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a 2019 utáni Husqvarna FC/TC típusokhoz tervezve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a motorjához.

Miért válassza a BLACKBIRD RACING Dream 4 Graphics Kit-et?

A BLACKBIRD RACING márka az egyik legismertebb és legelismertebb a motoros világban. A termékeik hosszú élettartamot biztosítanak, és mindig a legújabb trendeket követik. A Dream 4 Graphics Kit a legújabb technológiával készült, amely nemcsak szép megjelenést, hanem tartósságot is biztosít. Ez a grafikai készlet segít kiemelni motorját a tömegből, és megadja azt az egyedi stílust, amelyre minden motoros vágyik.

Telepítése egyszerű és gyors, így a lehető legkevesebb időt töltheti szereléssel, és több időt tölthet motorozással. Az anyagok kopásállósága és az időjárásálló tulajdonságok biztosítják, hogy hosszú ideig élvezze ennek a készletnek az előnyeit.

Gyártó

A BLACKBIRD RACING gyártó évek óta elismert az innovatív és magas minőségű termékeiről. Kiváló szakembereik és a legkorszerűbb technológiák alkalmazása garantálja, hogy minden egyes termékük megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Az idomszettekre szánt matricáik kiemelkednek a versenytársak közül, és részletesen kidolgozott dizájnjaik révén egyedülálló megjelenést kölcsönöznek minden motornak.

Rendelje meg most!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy motorját egy igazi mesterművé varázsolja! Rendelje meg a BLACKBIRD RACING Dream 4 Graphics Kit DR4 FC/TC 19-2615N matricakészletet webáruházunkból, és élvezze az egyedi megjelenést és a kiváló minőséget! Böngésszen további termékeink között is, hiszen számos kiváló motoralkatrész és motoros ruházat várja Önt.

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal! Szakértő kollégáink örömmel segítenek minden kérdésben.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges