ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260

Gyártó:
Cikkszám:
875969
Gyári cikkszám:
AC 0024260

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260

  • Alap szín (000)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a motorsport szerelmeseinek legmagasabb minőségű alkatrészeit és felszereléseit kínáljuk. Egyik kiemelkedő termékünk az ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260, egy alapvető eszköz minden motoros számára, aki a legjobbat keresi.

Termék részletes leírása

Az ACERBIS márka régóta ismert a motoros közösség körében a megbízhatóságáról és kiváló minőségű termékeiről. A ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260 kifejezetten azok számára fejlesztették ki, akik szenvedélyesen űzik a motorozást és a versenyzést. Ez a versenyszalag nem csak esztétikai szempontból, hanem a funkcionális használhatóság miatt is nélkülözhetetlen kiegészítője lehet minden motorosnak.

Jellemzők és előnyök

  • Prémium anyaghasználat: Az ACERBIS versenyszalag rendkívül tartós és ellenálló anyagból készült, mely ellenáll az extrém körülményeknek is.
  • Stílusos dizájn: Az elegáns és modern kialakításának köszönhetően a motorosok megjelenését tovább fokozza, így versenypályán és utcán is lenyűgöző megjelenést biztosít.
  • Egyszerű felhelyezés: A szalag könnyen felhelyezhető, ami gyors és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé mindenki számára, akár otthoni környezetben is.
  • Sokoldalú alkalmazás: Nemcsak versenypályán, hanem hétköznapi használat során is kiváló szolgálatot tesz, növelve a motor védelmét és esztétikai értékét egyaránt.

Felhasználási területek

A ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260 sokoldalúságának köszönhetően számos területen alkalmazható. Legyen szó versenyzésről, terepmotorozásról, vagy hétköznapi használatról, ez a termék minden helyzetben megállja a helyét. Különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik nagy igénybevételnek teszik ki járművüket, és szeretnék megvédeni azt a külső hatásoktól.

Gyártói háttér

Az ACERBIS céget 1973-ban alapították, és azóta is folyamatosan a motorkerékpáros ipar élvonalában helyezkedik el. A cég filozófiája, hogy kiváló minőségű, innovatív termékeket kínáljon, amelyek megfelelnek a motorosok folyamatosan változó igényeinek. Az ACERBIS név garanciát jelent a megbízhatóságra, tartósságra és kiváló teljesítményre.

Miért válasszon minket?

Webáruházunk elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a legjobb minőségű termékeket kínálja. Mindig a motoros közösség szükségleteire összpontosítunk, és arra törekszünk, hogy a legújabb, leginnovatívabb termékeket juttassuk el Önökhöz. Az ACERBIS Versenyszalag ACERBIS.COM AC 0024260 vásárlásával egy olyan terméket kap, amely valóban értéket ad a motoros élményhez.

#Szín Alap szín (000)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges