ACERBIS RACE TAPE ACERBIS IN ACTION MT.250 AC 0024261

Gyártó:
Cikkszám:
875968
Gyári cikkszám:
AC 0024261

9900.000012

7795.2756

9 900 Ft

Nettó: 7 795 Ft

ACERBIS RACE TAPE ACERBIS IN ACTION MT.250 AC 0024261

  • Alap szín (000)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS RACE TAPE ACERBIS IN ACTION MT.250 AC 0024261 a tökéletes választás minden motoros számára, aki szeretne egy prémium minőségű, tartós versenyszalagot. Ez a termék az ACERBIS gyártótól származik, amely már évtizedek óta ismert kiváló minőségű motorruháiról és alkatrészeiről. Az ACERBIS RACE TAPE kifejezetten azon motorosok számára készült, akik versenypályán vagy akár utcán is a maximális teljesítményre törekszenek.

A versenyszalag felhasználása rendkívül széleskörű. Kiválóan alkalmas mindenféle idom, oldalsó panelek, és más motoralkatrészek rögzítésére és védelmére. Erős tapadóereje és tartóssága révén megbízhatóan tartja helyén az alkatrészeket még a legkeményebb körülmények között is.

Főbb jellemzők:

  • Anyagminőség: A szalag rendkívül tartós és ellenálló anyagból készült, amely hosszú élettartamot garantál.
  • Könnyű használat: Az ACERBIS RACE TAPE könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így gyorsan és egyszerűen cserélhető szükség esetén.
  • Univerzális felhasználás: Alkalmas különböző motor típusokhoz és idomokhoz.
  • Megbízhatóság: Az erős tapadás miatt a szalag biztosan tart még extrém körülmények között is.
  • Stílusos megjelenés: Az ACERBIS RACE TAPE nem csak praktikus, hanem esztétikus is, így motorod kinézete is megmarad vonzónak.

Az ACERBIS RACE TAPE ACERBIS IN ACTION MT.250 AC 0024261 terméket direkt arra tervezték, hogy maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson. Megfelelő választás mind az amatőr, mind a profi motorosok számára. Az ellenálló és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez a versenyszalag hosszú távú befektetés a motorod védelmébe és esztétikai javításába.

Felhasználási tippek:

Az ACERBIS RACE TAPE alkalmazásakor fontos, hogy a felhelyezni kívánt felület tiszta és száraz legyen a maximális tapadás elérése érdekében. Az élesen vágott szalagokat precízen helyezd el, hogy biztosítsd a legjobb eredményt mind esztétikai, mind funkcionális szempontból. Érdemes tartalék szalagot is beszerezni, hogy mindig legyen kéznél, ha szükség lenne rá.

Miért válassza az ACERBIS RACE TAPE terméket?

Azért is érdemes az ACERBIS RACE TAPE mellett dönteni, mert ez a termék garantáltan megbízható és ellenálló. Az ACERBIS márka neve már magáért beszél, hiszen a vállalat évek óta vezető szerepet tölt be a motoralkatrészek piacán. A versenyszalag kiváló választás lehet mindazok számára, akik nem csak a motorjuk teljesítményét, hanem annak megjelenését is fontosnak tartják.

#Szín Alap szín (000)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges