ACERBIS OTTANO VERSENYSZALAG AC 0022747

Gyártó:
Cikkszám:
875967
Gyári cikkszám:
AC 0022747

20599.999948

16220.4724

20 600 Ft

Nettó: 16 220 Ft

ACERBIS OTTANO VERSENYSZALAG AC 0022747

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS OTTANO VERSENYSZALAG AC 0022747 egy kiemelkedően tartós és magas minőségű termék, melyet az ACERBIS gyártott. Kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik a legjobbat keresik motorjuk védelme és stílusának kiegészítése érdekében. A versenyszalag rendkívüli rugalmassággal és kopásállósággal rendelkezik, így hosszú távon is kiváló megoldást nyújt a motor idomok védelmére.

Az ACERBIS OTTANO VERSENYSZALAG AC 0022747 különleges tulajdonságai között szerepel a könnyű alkalmazhatósága. Az öntapadós hátoldalának köszönhetően gyorsan és egyszerűen felhelyezhető a motor különböző felületeire, legyen szó idomokról vagy más területekről. A kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a szalag hosszú ideig ellenáll a környezeti hatásoknak, például esőnek, napsugárzásnak és szennyeződéseknek, miközben megőrzi eredeti állapotát és színét.

Ez a versenyszalag ideális választás lehet mind hobbi motorosok, mind profi versenyzők számára, mivel hozzájárul a motor aerodinamikájának javításához is. Az ACERBIS híres a motorozási világban az innovációiról és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy prémium terméket választ.

A versenyszalag strukturált kialakítása és modern megjelenése segít abban, hogy motorja mindig a legjobbnak nézzen ki, függetlenül attól, hogy milyen környezetben használja. A termék különféle színekben is elérhető, így könnyű megtalálni a motorjához leginkább illő variációt, amely tovább erősíti a gép egyedi stílusát.

Az ACERBIS OTTANO VERSENYSZALAG AC 0022747 nemcsak a motor esztétikai megjelenését javítja, hanem funkcionális is. Védelmet nyújt a kisebb karcolások és sérülések ellen, ami különösen hasznos kemény, terepfutós körülmények között. Ezen kívül a szalag segítségével elrejthetők az esetleges már meglévő sérülések, így a motor mindig új állapotban mutathat.

A felszerelés során érdemes alaposan megtisztítani a felületet, melyre a szalag kerül, annak érdekében, hogy a ragasztó felülete maximálisan tapadjon és tartós maradjon. Az ACERBIS termékek kiváló minősége garantálja, hogy a versenyszalag tartósan fennmarad, és hosszú ideig szolgálja az Ön motorját.

Összességében az ACERBIS OTTANO VERSENYSZALAG AC 0022747 egy sokoldalú és megbízható választás minden motoros számára, aki értékeli a minőséget és a stílust. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy motorja a legjobb teljesítményt nyújtsa és lenyűgöző megjelenést kapjon ezzel a kiváló versenyszalaggal!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges