MEMPHIS SHADES METRIC FAIRING REPLACEMENT BATWING BLACK MEM7031

Cikkszám:
863522
Gyári cikkszám:
MEM7031

185400.00004

145984.2520

185 400 Ft

Nettó: 145 984 Ft

MEMPHIS SHADES METRIC FAIRING REPLACEMENT BATWING BLACK MEM7031

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

MEMPHIS SHADES METRIC FAIRING REPLACEMENT BATWING BLACK MEM7031

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Fényszóró keretek

Gyártó: MEMPHIS SHADES METRIC

Bemutatjuk a legújabb MEMPHIS SHADES METRIC FAIRING REPLACEMENT BATWING BLACK MEM7031 termékünket. Ez a kiváló minőségű batwing stílusú idom a motorkerékpárodat egy igazi műalkotássá varázsolja. A Memphis Shades Metric kiváló minőségű termékei közé tartozik, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző motorkerékpár modellekhez. Akár városi közlekedéshez, akár hosszú túrákra tervezett motorod van, ez az idom mindkettőhöz tökéletes választás.

Előnyök:

  • Védelem: A batwing idom kiváló szélvédelmet és eső elleni védelmet biztosít, mely különösen hasznos a hosszabb motorozások során.
  • Stílus: A fekete szín és a modern design biztosan vonzza majd a tekinteteket. Ez a darab eleganciát és sportosságot ad a motorodnak.
  • Tartósság: A MEMPHIS SHADES METRIC termékei híresek a tartósságukról és megbízhatóságukról, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig hű társad lesz az utakon.
  • Könnyű telepítés: A precíz illeszkedésnek köszönhetően az idom könnyen és gyorsan telepíthető, még azok számára is, akik nem jártasak a szerelésben.

Termék specifikációk:

Modell: MEMPHIS SHADES METRIC FAIRING REPLACEMENT BATWING BLACK MEM7031
Szín: Fekete
Anyag: Magas minőségű műanyag
Gyártó: MEMPHIS SHADES METRIC

A termék megrendelhető webshopunkon keresztül, ahol számos kiegészítőt és motoralkatrészt is találsz, amelyekkel még teljesebbé teheted motorozási élményedet. Kattints a ’Kosárba’ gombra és rendelj még ma!

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges