P-TECH Hűtővédő kit BETA RR 200 2019 RKK010

Gyártó:
Cikkszám:
852631
Gyári cikkszám:
RKK010

52599.999956

41417.3228

52 600 Ft

Nettó: 41 417 Ft

P-TECH Hűtővédő kit BETA RR 200 2019 RKK010

  • Alumínium
Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH Hűtővédő kit BETA RR 200 2019 RKK010 egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet kifejezetten a 2019-es Beta RR 200 motorkerékpár modellhez terveztek. Ez a hűtővédő kit ideális választás mindazoknak a motorosoknak, akik szeretnék megvédeni motorjuk hűtőrendszerét a sérülésektől és a környezeti hatásoktól.

A P-TECH márkanév garanciát jelent a magas minőségre és tartósságra. A hűtővédő anyaga strapabíró és ellenálló, így hosszú távon biztosítja a motor hűtőrendszerének védelmét a kavicsoktól, sárral és egyéb mechanikai behatásoktól.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló minőség: A P-TECH hűtővédők rendkívül tartós anyagokból készülnek, ellenállnak a kopásnak és az ütésnek.
  • Specifikus tervezés: Kifejezetten a 2019-es Beta RR 200 motorkerékpár modellhez tervezett, így tökéletesen illeszkedik és optimális védelmet nyújt.
  • Könnyű felszerelés: Egyszerűen és gyorsan felszerelhető a mellékelt rögzítőelemek és részletes útmutató segítségével.
  • Esztétikus megjelenés: Nem csak funkcionális, de esztétikailag is hozzájárul motorkerékpárja megjelenéséhez.

Részletes Leírás:

A P-TECH Hűtővédő kitje a legmodernebb technológiával készült. A gyártás során a legjobb minőségű alumíniumot használták fel, amelyet precízen megmunkáltak, hogy tökéletesen illeszkedjen a Beta RR 200 2019 modell hűtőrendszeréhez. A hűtővédő aerodinamikai kialakítása biztosítja, hogy a levegő optimálisan áramlik át, így a motor hűtése zavartalan marad.

A termék telepítése rendkívül egyszerű, mégis biztos tartást garantál. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítő elemet, és a részletes, könnyen követhető útmutatót is, így akár otthon is könnyedén elvégezheti a telepítést. Emellett a hűtővédő esztétikus kialakítása hozzájárul motorja megjelenéséhez, sportos és profi külsőt kölcsönözve neki.

A hűtővédő strapabíró, így a legkeményebb terepviszonyok között is megállja a helyét. Az anyag nem csak a mechanikai behatásoknak áll ellen, de korrózió-álló is, így hosszú távon is megőrzi minőségét. A hűtővédő optimalizált formája lehetővé teszi a gyors és egyszerű tisztítást, így a karbantartás sem jelent gondot.

Összességében a P-TECH Hűtővédő kit BETA RR 200 2019 RKK010 ideális választás mindazoknak a motorosoknak, akik a legmagasabb szintű védelmet és tartósságot keresik motorjaik hűtőrendszeréhez. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorkerékpárja hűtőrendszerét a lehető legjobban megvédje!

Fedezze fel további termékeinket a Hűtővédők kategóriában, és találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást!

#Szín Alumínium
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 4mm

Márka, típus Évjárat
BETA 200RR 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges