X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832

Gyártó:
Cikkszám:
991873
Gyári cikkszám:
XG-1832

52799.999937

41574.8031

52 800 Ft

Nettó: 41 575 Ft

X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832

1db Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832

Üdvözöljük motoralkatrész szaküzletünkben, ahol minőségi motorkerékpár alkatrészeket és ruházatot kínálunk. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a X-GRIP legújabb termékét: a X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832.

A X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832 egy teljes hűtőventilátor készlet, amelyet kifejezetten motorkerékpárok hűtőrendszerének optimalizálására terveztek. Ez a készlet kifejezetten a teljesítmény növelésére, valamint a motorkerékpár hűtésének javítására lett kifejlesztve, így ideális választás minden motorkerékpár tulajdonos számára, aki szeretné biztosítani járműve hosszú élettartamát és optimális működését.

Miért válassza a X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832-t?

A következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Magas teljesítményű hűtés: A RadiatorFan hatékonyan növeli a hűtő hatékonyságát, tartós hűtést biztosítva a motor számára még szélsőséges körülmények között is.
  • Könnyű telepítés: A teljes készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz, így a telepítés gyors és zökkenőmentes.
  • Tartósság: A X-GRIP termékek híresek a kiváló minőségükről és a megbízhatóságról, ez az új hűtőventilátor készlet sem kivétel.
  • Optimalizált hűtési rendszer: Csökkenti a motor túlmelegedésének kockázatát, ami növeli a motor élettartamát és teljesítményét.

A készlet tartalma

  • 1 db magas teljesítményű hűtőventilátor
  • Szerelési tartozékok
  • Telepítési útmutató

Minden alkatrész pontosan illeszkedik és könnyen telepíthető, így Ön gyorsan és könnyen elvégezheti a javítást vagy frissítést.

Terméktanúsítvány és garancia

A X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832 megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak, és jelentős teszteken esett át a tartósság és a teljesítmény biztosítása érdekében. A termékre 12 hónap garanciát biztosítunk, így Ön nyugodtan számíthat a hosszú távú megbízhatóságra.

Vásárlói visszajelzések

Az ügyfeleink visszajelzései szerint a X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832 jelentősen javítja a motorkerékpárok hűtését és általános teljesítményét, különösen hosszabb utazások alkalmával vagy extrém körülmények között. Válassza a megbízhatóságot és a minőséget, amelyet a X-GRIP márka garantál.

Ha további kérdései vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére bármilyen információval vagy segítséggel, amire szüksége lehet.

Rendelje meg most a X-GRIP RadiatorFan full kit XG-1832 készletet webshopunkban és tapasztalja meg a kiváló hűtési teljesítményt, amit kínál!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges