MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 38MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-1500

Gyártó:
Cikkszám:
704680
Gyári cikkszám:
060-1500

6900.000043

5433.0709

6 900 Ft

Nettó: 5 433 Ft

MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 38MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-1500

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 38MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-1500

A MOOSE Tömlővédő 38mm Rozsdamentes Acél 060-1500 egy kiváló minőségű motorkerékpár alkatrész, amely a hűtőrendszer tömlőinek védelmét szolgálja. Ez a termék kifejezetten a motorosok számára lett tervezve, akik a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keresik. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy maximális védelmet nyújtson a hűtőrendszernek, meghosszabbítva annak élettartamát és javítva a motor általános hatékonyságát.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél: A MOOSE Tömlővédő 38mm Rozsdamentes Acél 060-1500 kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot, valamint a korrózióval és egyéb kemény környezeti tényezőkkel szembeni ellenállást.
  • Univerzális méret: A 38 mm-es átmérő biztosítja, hogy a tömlővédő számos különböző motormodellel kompatibilis legyen, ezáltal rugalmas választást nyújt mind amatőr, mind profi motorosok számára.
  • Egyszerű telepítés: Az egyszerű és gyors telepítés lehetővé teszi, hogy a motorosok saját maguk is könnyedén felhelyezzék és eltávolítsák a tömlővédőt, szakember segítsége nélkül.
  • Megnövelt védelem: A hűtő-rendszer tömlői számára extra védelmet nyújt, megakadályozva a sérüléseket és növelve a motor üzemidejét.

Minden motorkerékpár tulajdonos számára fontos, hogy védje járműve alkatrészeit a kopástól és a károsodástól. A MOOSE Tömlővédő 38mm Rozsdamentes Acél 060-1500 segít megőrizni motorkerékpárja teljesítményét és megbízhatóságát, így hosszabb élettartamot biztosítva neki. Legyen szó túrázásról, versenyzésről vagy mindennapi használatról, ez a tömlővédő ideális megoldást nyújt.

Egy megbízható és tartós motor fontos része bármely motoros felszerelésének. A MOOSE, mint vezető motorkerékpár alkatrész gyártó, elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű termékeket szállítsa vásárlóinak. Így biztosítva, hogy minden motoros biztonságban és hatékonyan használhassa a járművét. Ha a minőség, a megbízhatóság és a teljesítmény fontos szempontok az Ön számára, akkor a MOOSE Tömlővédő az ideális választás.

Ne hagyja ki ezt az elérhető és hatékony megoldást a motorkerékpár hűtőrendszerének védelmére! Rendelj még ma, és győződj meg róla, hogy a motorod mindig a legjobb állapotban legyen.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges