MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-0438

Gyártó:
Cikkszám:
704682
Gyári cikkszám:
060-0438

6700.000062

5275.5906

6 700 Ft

Nettó: 5 276 Ft

MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-0438

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-0438

Üdvözöljük speciális motoralkatrész és motoros ruházat webshopunkban, ahol kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-0438-t, amely egyaránt kiváló választás mindennapi használatra és versenyzési célokra.

Ez a termék kategóriájában az egyik legjobb, és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa motorod számára. Az MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11 mm átmérőjű, rozsdamentes acélból készült, amely kiváló korrózióállóságot és tartósságot biztosít. A rozsdamentes acél használata nemcsak az esztétikai megjelenést javítja, hanem növeli a termék élettartamát is, így biztosítva, hogy hosszú távon megbízható védelmet nyújtson.

Kiemelt tulajdonságok:

  • 11 mm átmérő: Tökéletes méret a különböző típusú motorkerékpárok tömlőinek védelmére.
  • Rozsdamentes acél: Kiváló minőségű anyag, amely garantálja a hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet.
  • Könnyű felszerelés: A termék gyorsan és egyszerűen telepíthető, így bármikor használatra kész.

A MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-0438 tervezésekor a gyártó figyelembe vette a motorosok speciális igényeit és követelményeit. Ennek eredménye egy olyan termék, amely biztosítja a hűtő- és tömlőrendszer teljes védelmét, ami elengedhetetlen a motor teljesítményének és megbízhatóságának fennmaradásához.

A termék egyszerű dizájnja és masszív felépítése miatt ideális választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, akik szeretnék növelni járművük élettartamát és minimalizálni a karbantartási költségeket. A megvásárlásával biztos lehet benne, hogy motorja mindig a legjobb formában lesz, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között használja.

Nemcsak a professzionális motorversenyzők, hanem a hobbi motorosok számára is tökéletes választás. Az MOOSE egy megbízható márka, amely már évtizedek óta elkötelezett a motorosok igényeinek kielégítése mellett. A termékei a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek, így biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket kapja a pénzéért.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Tapasztalt csapatunk készen áll, hogy segítsen és válaszoljon minden felmerülő kérdésre.

Rendelje meg most a MOOSE TÖMLŐVÉDŐ 11MM ROZSDAMENTES ACÉL 060-0438-et, és tapasztalja meg a valódi minőséget és megbízhatóságot!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
250cc és 300cc RK TEK RKTEK hengerfej 250cc és 300cc RK TEK RKTEK hengerfej

161 798 Ft

Utoljára megtekintett