POLISPORT Radiator Guards For KTM/Husqvarna 845530000

Gyártó:
Cikkszám:
977918
Gyári cikkszám:
845530000

12000.000003

9448.8189

12 000 Ft

Nettó: 9 449 Ft

POLISPORT Radiator Guards For KTM/Husqvarna 845530000

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

POLISPORT Radiator Guards For KTM/Husqvarna 845530000 - Az ideális megoldás a motorod védelmére és teljesítményének maximalizálására. A motorosok világszerte tudják, hogy a hűtőrendszer kulcsfontosságú a motor megfelelő működéséhez, különösen a nehéz terepviszonyok között. A radiator guards, vagy hűtővédők megvédik a radiátorokat a sérülésektől, és biztosítják, hogy a motor mindig optimális hőmérsékleten működjön.

Ezt a speciális POLISPORT hűtővédőt kifejezetten a KTM és Husqvarna modellekhez tervezték, különösen az 845530000 cikkszámmal azonosított változathoz. A POLISPORT egy megbízható és elismert márka a motoros közösségekben, világszerte ismert kiváló minőségű termékeiről.

Kiemelt jellemzők:

  • Kiváló védelem: A hűtővédők úgy lettek kialakítva, hogy megvédjék a radiátor külső részét a károsodástól, ami hosszú távon is megvédi a motor hűtésrendszerét.
  • Tartósság: Ezek a hűtővédők a legjobb minőségű anyagokból készültek, hogy ellenálljanak a legkeményebb körülményeknek is. A tartós műanyag konstrukció biztosítja, hogy a védők képesek legyenek ellenállni a rázkódásoknak és ütéseknek.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű telepítési útmutató segítségével bárki könnyen felszerelheti ezt a hűtővédőt. Az összes szükséges szerelési kellék és útmutató a csomagban található.
  • Tökéletes illeszkedés: Ezt a terméket kifejezetten a KTM és Husqvarna 845530000 modellszámmal ellátott motorokhoz tervezték, így garantált az optimális illeszkedés és működés.
  • Esztétikus megjelenés: A POLISPORT hűtővédők nemcsak védelmet nyújtanak, hanem elegáns és sportos megjelenést is biztosítanak a motornak.

A hűtőrendszer védelme mellett ezek a hűtővédők még javítják is a motor általános teljesítményét és élettartamát. A motor optimális hőmérsékleten működik, ami jobb teljesítményt eredményez, és hosszabb élettartamot biztosít a motor alkatrészeinek.

Kinek ajánljuk? Ezek a hűtővédők ideális választások minden komoly motoros számára, akik rendszeresen terepen közlekednek, vagy versenyeken vesznek részt. Azoknak is ajánljuk, akik hosszú távú motorozásra készülnek, és biztosítani szeretnék, hogy motorjuk mindig a legjobb állapotban legyen.

Karbantartás: A POLISPORT hűtővédők minimális karbantartást igényelnek. Javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg őket, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és port, ami lerakódhat rajtuk. Ez meghosszabbítja a termék élettartamát, és biztosítja, hogy mindig a legjobb állapotban legyenek.

Védje meg motorját a POLISPORT hűtővédőivel, és biztosítson hosszú távú, megbízható működést minden egyes motorozás során!

#Szín Kék
#Szín Fekete
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták

Utoljára megtekintett