X-GRIP (XG-16*) hűtő védő szett ( KTM / HQ )

Gyártó:
Cikkszám:
756242
Gyári cikkszám:
XG-RADIATOR

93700.000052

73779.5276

93 700 Ft

Nettó: 73 780 Ft

X-GRIP (XG-16*) hűtő védő szett ( KTM / HQ )

  • Fekete
  • Kék
  • Ezüst
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP (XG-16*) hűtő védő szett ( KTM / HQ )

Leírás

Ismerd meg a X-GRIP (XG-16*) hűtő védő szettet, amelyet kifejezetten KTM és HQ motorokhoz terveztek. Ez a prémium minőségű hűtő védő szett tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobb védelmet szeretnék biztosítani a motorjuk számára. Az X-GRIP, mint gyártó, híres a megbízhatóságáról és innovatív megoldásairól, amelyek segítenek a motorosoknak a legnehezebb terepviszonyok között is megőrizni járművük állapotát.

Jellemzők

  • Maximális védelem: Az X-GRIP hűtő védő szettet úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a hűtő számára, megakadályozva az esetleges sérüléseket törmelék, kövek és más úti akadályok ellen.
  • Tartós anyagok: A szett kiváló minőségű, könnyű, de rendkívül tartós anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosítanak.
  • Egyszerű telepítés: Az egyszerű telepítési útmutató segítségével gyorsan és könnyedén felszerelheted a hűtő védő szettet, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Kompakt kialakítás: A kompakt és aerodinamikus kialakítás révén a hűtő védő szett nem befolyásolja a motor teljesítményét vagy megjelenését, ugyanakkor biztosítja a szükséges védelmet.

Használat

Az X-GRIP (XG-16*) hűtő védő szett ideális választás mindazok számára, akik kemény terepen vagy versenyeken használják KTM vagy HQ motorjukat. Az eszköz kiválóan alkalmas enduro, motocross és off-road használatra egyaránt, biztosítva, hogy a motor hűtője mindig védelem alatt álljon.

Miért válaszd az X-GRIP hűtő védő szettet?

Az X-GRIP védő szettek a legmodernebb technológiával és anyagokkal készülnek, amelyek garantálják a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot. Ha egy olyan tartós és megbízható védelmi megoldást keresel, amely megőrzi motorod állapotát a legkeményebb körülmények között is, az X-GRIP (XG-16*) hűtő védő szett a tökéletes választás számodra.

Vásárolj most, és élvezd a biztonságot és a nyugalmat, amit az X-GRIP hűtő védő szett nyújt a motorod számára!

Cikkszám: 756242
Gyári cikkszám: XG-RADIATOR
#Szín Narancs
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Ezüst
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták