MOOSE Hűtővédő Rács BETA HUSABERG HUSQVARNA KTM RR FE FS FX TE FC TC DUKE EXC EXC-E EXC-F FREERIDE MXC EXC-R RALLY RC SMR SX SX-F XC XC-W XC-F XCF-W XCR-W XCW-E 2008-2018 12-114

Gyártó:
Cikkszám:
704827
Gyári cikkszám:
12-114

45000.000043

35433.0709

45 000 Ft

Nettó: 35 433 Ft

MOOSE Hűtővédő Rács BETA HUSABERG HUSQVARNA KTM RR FE FS FX TE FC TC DUKE EXC EXC-E EXC-F FREERIDE MXC EXC-R RALLY RC SMR SX SX-F XC XC-W XC-F XCF-W XCR-W XCW-E 2008-2018 12-114

  • Fekete
Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE Hűtővédő Rács BETA HUSABERG HUSQVARNA KTM RR FE FS FX TE FC TC DUKE EXC EXC-E EXC-F FREERIDE MXC EXC-R RALLY RC SMR SX SX-F XC XC-W XC-F XCF-W XCR-W XCW-E 2008-2018 12-114:

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Hűtővédők > Hűtővédő

Gyártó: MOOSE

A MOOSE Hűtővédő Rács tökéletes védelmet nyújt motorja hűtőrendszere számára. Ez a prémium minőségű alkatrész kifejezetten úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a kis törmelékek, kövek és egyéb úti akadályok ellen, miközben biztosítja a megfelelő légáramlást a hűtőrendszeren keresztül. Ideális választás mind a hobbi, mind a versenyző motorosok számára, akik szeretnék hosszabb élettartamot és megbízhatóságot biztosítani motorjuk számára.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Tartósság: Az erős alumínium anyagból készült rács extrém körülmények között is kiválóan megállja a helyét, hosszú élettartamot és maximális védelmet biztosítva.
  • Könnyű telepítés: Könnyen installálható, különösebb szerszámok vagy mechanikai ismeretek nélkül, így gyorsan és egyszerűen felhelyezhető.
  • Optimális hűtés: A rács strukturált kialakítása biztosítja a megfelelő légáramlást, így nem csökkenti a hűtőrendszer hatékonyságát.
  • Modell specifikus: Kifejezetten a BETA, HUSABERG, HUSQVARNA, és KTM modellekhez lett tervezve (2008-2018), tökéletesen illeszkedik a fenti típusokhoz és évjáratokhoz.

Ha motorjához egy olyan hűtővédőt keres, amely garantálja a maximális védelmet és optimális hűtést, a MOOSE Hűtővédő Rács a legjobb választás. Prémium minőség és kiváló teljesítmény jellemzi ezt a terméket, amely hosszú távon biztosítja a motor megfelelő működését és tartósságát.

Győződjön meg arról, hogy motorja mindig készen áll a legkeményebb kihívásokra is, és hosszabbítja meg motorja élettartamát ezzel a kiváló minőségű MOOSE termékkel. Rendelje meg most, és élvezze a nyugalmat, amelyet a megfelelő motorvédelem biztosít!

Cikkszám: 704827
Gyári cikkszám: 12-114
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Érdeklődjön
Vastagság 4,8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges