Hűtővédő KÉK YAMAHA YZ F 250 450 2009

Gyártó:
Cikkszám:
689856
Gyári cikkszám:
AX1045

36199.99999

28503.9370

-6%

36 200 Ft

38 700 Ft
Nettó: 28 504 Ft

Hűtővédő KÉK YAMAHA YZ F 250 450 2009

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

Hűtővédő KÉK YAMAHA YZ F 250 450 2009 – Kiváló minőség és páratlan védelem

Üdvözöljük a motoralkatrész webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motoros alkatrészeket és kiegészítőket találhatja meg. Bemutatjuk Önnek az AXP Racing által gyártott Hűtővédő KÉK YAMAHA YZ F 250 450 2009 modellt. Ez a termék a tökéletes választás minden motoros számára, aki szeretné védeni és meghosszabbítani YAMAHA motorkerékpárja élettartamát.

A hűtővédő fontos szerepet játszik abban, hogy megakadályozza a hűtő sérülését, legyen az kőfelverődés vagy más mechanikai behatás. Az AXP Racing által gyártott hűtővédők prémium anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a kiváló teljesítményt minden körülmények között.

Kiváló Anyagminőség és Tartósság

Az AXP Racing hűtővédői alumíniumból készülnek, amely köztudottan könnyű, ugyanakkor rendkívül erős anyag. Ez a hűtővédő kifejezetten a YAMAHA YZ F 250 450 2009 modellekre lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik, és biztosítja a motor maximális védelmét. Az alumínium ellenáll az extrém hőmérsékleteknek és a korróziónak is, így hosszú távon is megbízható megoldást nyújt.

Egyszerű Telepítés

A telepítés egyszerűségét szem előtt tartva, az AXP Racing hűtővédő könnyedén felszerelhető. Minden szükséges szerelési tartozékot és utasítást tartalmaz a csomag, így Önnek nem kell külön keresgélnie, hogy hol találhat megfelelő alkatrészeket. A pontosan illeszkedő konstrukció révén a telepítés rövid időn belül elvégezhető, minimalizálva az állásidőt.

Esztétikus Kialakítás

A KÉK színű hűtővédő nem csak funkcionális, de esztétikus is. A modern design és a kiváló minőségű festés gondoskodik arról, hogy a motorosok büszkén viseljék járművükön ezt a kiegészítőt. A szín és a design kiegészíti a motor sportos megjelenését, így növelve annak vizuális vonzerejét.

Védelem és Teljesítmény

Az AXP Racing termékei számtalan versenyen és terepen bizonyították már kiemelkedő teljesítményüket. A hűtővédő nem csak a hűtő sérüléseitől óvja meg a motort, de hozzájárul annak optimális működéséhez is, hiszen az épségben maradt hűtő hatékonyabban működik.

Fedezze fel webáruházunk további kínálatát is, ahol számos további motoralkatrész és motoros kiegészítő közül válogathat, legyen szó hűtővédőkről, rezgéscsillapítókról, vagy éppen motoros ruházatról.

Rendelje meg Most!

Ne habozzon, rendelje meg most a Hűtővédő KÉK YAMAHA YZ F 250 450 2009 modellt az öntudatos motoros választásaként, és élvezze a nyújtott extra védelmet és megbízhatóságot. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy minden felmerülő kérdésére választ adjon.

#Szín Kék
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Yamaha
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2009
Yamaha YZ450F 2009

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett